Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prema popisu iz 1930-ih, svaki peti Sarajlija bio je Jevrej. Svaki sedmi Sarajlija kao maternji jezik naveo je španjolski. Takvo smo bogatstvo imali u svome glavnome gradu prije manje od stoljeća, još u sjećanjima pojedinih ljudi, a danas nam je svakodnevnica prepiranje oko toga je li bosanski ili je bošnjački i je li hrvatski različit jezik od srpskog i treba li nam ćirilica i takve pizdarije. Tugo, nevoljo.
Manjine su nam i danas Ustavom diskriminirane, a konstitutivci izmišljaju neku svoju "multikulturalnost" i "bogatstvo u različitosti". Svakom je strancu, svima osim nama samima, jasno da se sva ta "multikulturalnost" i "različitost" konstitutivaca svodi na različito štovanje iste abrahamske mitologije.
i moj je pradedo pa se ne ku**i :D
danas je dan holokausta.....bio bi red da se danas bar podsjetimo koliko su srba i jevreja iz sarajeva pobili mladi muslimani i ustaska mladez......pocelo je tada ciscenje srba koji su cinili 80% stanovnika sarajeva....da bi se danas sveli na 2% stanovnika sarajeva....a i tih 2% ce uskoro ili pobjeci ili biti ubijeno
a nadamo se ubrzo da ce se i u svijetu broj srba jevreja i cigana svesti na 2%
inace danas je dan svetog save....srbska slava prosvjete i mnogih srbskih domacina.....nevjerovatno je kako se dani poklapaju....kako mocna simbolika....a srbski dusmani neka gledaju iza coska i neka kmece franji ferdinandu
PRIKAŽI ODGOVORE (19)
Djede, treci neces docekati a kamoli prezivjeti.
Македонец го научил како да пишува кирилица. Е тоа, многу ми се бендиса :)))
@DrOn2 Ш'о е бе? Пак сакаш да ти го турам в г'з?
@Ж A P К O ....napikaj mu ga vo majka
PRIKAŽI ODGOVORE (1)