Zahvaljujući ocjenama turista
0
Sarajevski hostel među najboljih deset u svijetu
Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarajevo je čudo, samo dušmanima trn u oku.
mi vlaški guslari i opančari grizemo papke od muke kad vidimo kako je Sarajevo svakim danom sve ljepše..sve više džamija,( a htjeli smo ih sve srušiti ! ) sve više zgrada, poslovnih objekata, baščaršija puna turista, vijećnica se obnavlja ( a i nju smo kao pravi barbari spalili granatama ) Sarajevo sve ljepše, sve veće, a od našeg obećanog Smrdskog Sarajeva ima samo nekoliko hektara ledine, koja bi se dobro mogla iskoristiti da je uzoremo traktorima i da bar posijem zob za naše svinje !
Meni je kuca gdje je i bila u centru Sarajeva i ne zove se \"federalno\" kao sto ti kazes, vec samo SARAJEVO. Po tvom glupavom komentaru ocito nema dovoljno pasa da otjera vas instant vjernike i seljadiju koja misli da je hodanje po betonu dovoljno.
HEBO MA... STO JA NISAM OVAKO USPJESAN. HM, MOREBIT ZATO STO SAM GLUP I POKVAREN. AAAA NEEEEEE, ONDA BI BIO POLITICAR. DAKLE NIJE TO. MOZDA ZATO STO NISAM NAMAKO POCETNI KAPITAL U RATU SVERCAJUCI I PRODAVAJUCI HUMANITARNU POMOC? ILI ZATO STO SE NISAM DRUZIO SA PRAVIM LJUDIMA I BIO VAZDA U PRVOM SAFU? PA DA I MENI ALIJA DADNE KOJE MILIJONCE A POSLIJE MU SE JA POPISHAM NA MEZAR? HA? KO ZNA, ODOH JOS MALO DUMAT.
Eh ovako se gradi imidz, a ne oni sugavi taksisti sa aerodroma.
pogledaj u rjecniku, m.a.j.m.u.n.e, pa onda pametuj. vidjet ces da moze oboje, samo ti ne znas. neka si ti nama napametovao, to je vaznije od samog znanja
upravu si. seljaka i doslja ima samo u sarajevu. to je specificni bosanski trend koji nije poznat ostalom svijetu. budi sretan da u sarajevu imamo samo nase seljake, sta ti bi tek rekao kad bi u sarajevu imali pored nasih seljaka, jos one iz Alzira, Anatolije ili Bangladesa
ova s.to.ka što piše da je Sarajevo samo za sebe glasalo, pa što vi niste za sebe glasali.....ahhhh pardon pa smrdi ne znaju ni šta je to...LOL LOL LOL Nabeijem vas na stvar kroz koju p.iš.ki.m
DVA SU JAVNA WC-a NA ČARŠIJI! BRAVO ZA HOSTEL, RADE LJUDI KOJI ZNAJU SVOJ POSAO. GAZDI DUBOKI KLIMOGLAV! SAMO DA REVIZORI I TAXISTI NE UPROPASTE \'\'OPSADU TURISTA\'\'-2013. i 2014. G*E*NOCIDN*U KARTAGENU MORAMO RAZORITI!
Ja cuo da se jede zlatnim kasikama u tom hostelu.
Au pa sto vam je toliko krivo
beograd je centar kulture balkana ... donjeli su razne trendove i dobre stvari , jedna od tih stvari je trpanje trenerke u pantole ! KNELE style ! \'deco\' papanluk je izmisljen u beogradu pa se ko kuga shirio po balkanu i skoro doso do ljubljane... purgeri se skoro izlijecise , mi se borimo al nam ne ide , a beograd je ponosam na trpanje trenerke u pantole ! papcine for life !
Samo da znate kada putujete u zemlje visokog rizika idete u provjerene hotele hilton itd
ŠTO SI IZVUKAO GU.Z.ICU KAD TE KRAJIŠNIK POZVAO DA NAPUSTIŠ \"FEDRALNO\" SARAJEVO? TREBA NAM JEDAN TAKAV KAO TI DA RSTJERUJE ČOPORE PASA ZAPRAVO, DALEKA VAM KUĆA
a opet bosnje iz Sarajeva, u ime turista glasali... i tako Sarajevo prvo, medju prvih deset, najbolje u ovome, najbolje onome, no na tim samoglasackim listama, a pravo Sarajevo se svelo na jednonacionalnu mahalu gdje nema javnog WC, gdje te napadaju copori pasa, gdje te zakaci zalutali metak, itd, itd....
za tebe info ako nisi nikad bio u Sa, na baščaršiji ima javni wc, za razliku od opančarskih sredina u kojima vi vlasi živite..\" Ti si nesto opasno opcinjen vlasima ,da ti mama nije nesto sarala sa njima devet mjesci prije tvog poroda. Kada se prica o javnim wc-ima u normalnim gradovima, onda se govori u mnozini, i to da su prepoznatljivi, a ti se hvatas jednog WC kod Begove dzamije za koji nijedan turist nit zna niti moze biti informisan.
\"bogotov kad se uzme u obzir sta je ovaj grad dozivio prije dvadesetak godina.\" Da nazalost pvaj grad je preuzet od doslja (Hadzifejzovic, Ganic, Radoncic) iz Srbije i seljaka iz istocne Bosne i tu je kraj prici o lijepom i kulturnom Sarajevu!