Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo nek se gradi i obnavlja!
Grad u smeću , smrdi zbog nesposobnosti trojke....ali tu je bot sa 9 komentara na profilu🤪🤪😂
ako sda botici mrze dakle mora dae dobro
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Do jaja
user 9754 Sta je bolan?? Krades po Pederaciji, pa ti jos nije dosta?? Idi kod ADE NOVALIC u proizvodnju.Ima 55 milioncica na racunu ' posteno zaradjenih ' ...odvojice vaaaaljda 650 KM plate, za tebe...https://www.youtube.com/watch?v=TcJ-wNmazHQ....Tik Tak...Tik Tak!
Kakve veze ima i da dobijes vise love?? Men/Nama ni u dzep ni iz dzepa..a tebi , Alijinom malom , snahi i kafanama koje Komsic posjecuje ZNACI MNOGO.RaZUMIMO mi tebe...https://www.youtube.com/watch?v=TcJ-wNmazHQ
TOOOOOO BOŽE NAPOKON
Ako ovaj objekat stvarno pripadne udruzenju Orion, u cjelini ili vecim dijelom, bice to fantasticno...
U PREVODU ZNACI SAMO KO IMA CLANSKU TROJKE-FACE TV - SDP-NIP-NS - MOGU DOBITI POSAO TO STO PISE MLADI STRUCNJACI OBJESITE MACKU O REP JER JE OVO KLSICNO UHLJEBLJENJE
Nista bez astronomskog radio teleskopa na Velezu.
... tu ce i ugradnja da bude astronomska.
Sda botovima nije dobro zadnjih dana. Samo placu.
Super, a ne da Miladini prave kafanu.
vazda sadaka neka
Ništa vi krucijalno i konkretno ne radite na podizanju standarda ovdje! Ovdje ce bukvalno doći do zamjene stanovništva! Onolike gužve na pasošima su dokaz!
bolje pokosite travu po grbavici i hrasnom od toga imamo vise koristi.
Hehehehe hajde de da vidimo i zvijezde i Svemirsku stanicu MIR kako piči 28000 km/h
Odlično!
Ih šta sve ima ispod Sarajeva i Trebavića.
Napokon da i to krene nadam se,velika podrska...
Šta se do sada čekalo? Na posoooo