Komentari (151)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nase lijepo Sarajevo! :-)
Vala baš. Al nije ovo ništa da vidite kod nas u Tuzli. Evo svaku noć neko drmne po jednu banderu, do nove godine će biti mrkli mrak u gradu. Osim što nije okićeno ništa, nećemo ni ulične rasvjete imati. :D
Još kada bi objasnila šta ti je lijepo....
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Od 97' godine isto kicenje, kako im vise ne pocrkaju ove svjetiljke. Dodje mi da skupim pa da im kupim novu novogodisnju rasvjetu. cigani
Pobacati prljavo zute sijalice po drvecu i okaciti ih o sajle povis Titove, nije nikakvo kicenje nego eto, reda radi, samo neka svjetluca.
Baš su se pretrgli. Top vijest! zgleda isto ko bilo koja europska metropola, samo se ne vidi od smoga. Fuj!
Ne razumijem one koji su protiv ovog. Ako vam se ne svidja, spakujte kofere i idite u Saudijsku Arabiju. Hrpa iskompleksiranih Gargamela, koji samo kukaju.
...gud ol 80's, kad je sve blještalo od ukrasa, svjetlosti i atmodfere...a i snijega bilo...
e ako je ovo sve što je u Sarajevu ukrašeno nisu morali ni to. Gradonačelnik Sarajeva neka pogleda kako su drugi gradovi u Evropi okićeni, da ne kažem za glavne gradove, čak i u BiH ima mnogo bolje okićenih gradova. http://www.sodalive.ba/aktuelnosti/lukavac-grad/foto-setnja-kroz-ukraseni-lukavac/ (evo npr. Lukavac)
sta kaze i kakvo je priopCenje izdala " ARZIJA STRASNA " ????
kad ce deda hidzra sa saonicama i sobovima , pardon magarcima...i kol´ko su paketici ?
vama sarajlijama dvanest bogova nebi ugodilo a kamoli obicni ljudi !!! na sve zivo se zalite.nevalja vam kad su ulice raskopane,pa evo nevalja vam ni kad su okicene.nemate pojma sta hocete.sve zivo vam smeta i pozitivno i negativno.a nemate pojma koju privilegiju imate sto zivite u glavnom gradu drzave.obazrite se malo oko sebe,na ostale manje gradove pa onda komentarisite !!!
...sinko, roDŽeni sarajlijica ti je plemenitaš, čak i malo više no kraljevska kuća windsor...pri tome je potpuno nebitno što je najčešće priglup, primitivan, polupismen i plemićki lijen...čim je prvi put udahno decembarskog smoga šeherskog, stekao je neotuđivo pravo na sudbinski stav izražen rečenicom "šaš ba ti papak jedan, nauči se odat asValtom"...
Ljepota...ne znas sta je ljepse...ili ove slike ili komentari pacenika i bolesnika. Sarajevo sutra jos ljepse, a lezihljebovici jos napaceniji i bolesniji :)
Baš lijepo,ima se može se...Zato u Tuzli pola ulične rasvjete ne radi...
Najljepši grad na svijetu :)
svake godine isto....ne mogu da skontam zasto ne mogu da budu malo kreativniji pa da zamijene ove lampice......vec 10 godina isto sranje.... :(
Dzalalabad u zelji da ponovo bude Sarajevo :)))
Ako nista, mi zelimo da budemo opet Sarajevo, a ne Pjong Jang kao Banja Luka ili Bijeljina. Da napomenem: u Bijeljini jos uvijek ne radi ulicna rasvjeta zbog neplacenih racuna, dok je Sarajevo potrosilo 1.000.000 KM na kicenje grada.
Majmune jedan
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ispred BBI kao na vašaru, samo trpaj dok se ne popuni svaki metar, još samo fale oni što ćevape peku.
Idem kuci za pet dana i bas me zanima jeli moje opcinsko srediste Zenica okiceno