Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni je uzasno da na maloj maturi sijevaju stikle, gliteri... mala matura je jos jedsn izmisljeni trend po dzepu roditelja. Zali Boze sto umjesto stikli ne stoje ponosno na svojim prvim tekstovima koji su publicirani ili uspjesima i certifikatima.
Danas je skoro sve tako, samo potrosnja, samo zabava, jako malo razvoja i nauke. Meni je smijesni slaviti nesto sto je obavezno, nesto sto svi zavrse, isto da slavis sto dises ili sto konzumiras hranu.
Ogledalo društva bljak
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Neprirodno za njihov uzrast i godine
Pa neprirodno tvojoj generaciji. Vremena se mijenjaju. Neprirodan si i ti bio ili bila starijim generacijama od sebe.
ko je musko a ko zensko
A znate šta je tužno u svemu ovome? Ovakva ljepota i talenat, šarm, a nema nas ni na mapi. Ne znaju ni progovoriti, ni predstaviti se, nemaju manire ni bonton. Mali ih je broj da se mogu kućnim odgojem pohvaliti.Sve je to skriveno iza šljokica i suknjica i glam blam.
Mi smo tim povodom jedino pjevali - oj drugovi jel vam zao - rastanak se primakao :)) Stvarno, sta se slavi? Kakvo postignuce se ovako obiljezava? Zavrsetak osnovne skole?
Ustogljena djeca. Nemaju dobre uzore, ne znaju se opustiti i zabavljati. Prebrzo hoce da su odrasli. Starmali. To nije nikakva kritika, nek svako radi sta zeli, ali mislim da bi im ljepse bilo da su sve to pojednostavili i dobro se zabavili. Na ovom skupu se niko iskreno ni ne smije, samo umjetninkez za fotografiju. Meni ih je donekle i žao.
Baš su slatke ove dvije u haljini 🥰🥰🥰
Eh kad se sjetim, prije sad vec davnih 15 godina. Sve mame su nas obukle u rozane haljinice, leptirica milion i baletankice. Vremena se mijenjaju, covjek vidi koliko brzo stari kad vidi ove mlade generacije. Djeco, sretno u buducnosti i osvijetljajte obraz i sebi i roditeljima.
Prvi korektan komentar. Upravo tako!
mogli ste mi reci da poziram mrs
Da sam umjesto njih ja bi skakao po barama
koliko bolesnih komentara na jednom mjestu
Citam komentare i ne mogu da vjerujem kakve nebuloze! Pustite djecu,da obiljeze jedan period u svom odrastanju. Stalno ih komentariste, ismijavate i kritikujete, kao da najbolje znate. Djeco SRETNO, uzivajte!
Ma mi smo mentalitet kompleksasa, kontraša i neradnika. Fuj.
jos se 4 god mozete jajacat gg
Što ste svi navalili na osnovce. Nek proslave zadnji dan, i ja sam mišljenja da nema potreba za takvim oblačenjem, ali to je do pojedinaca.
Vec vidim buduce influenserke
Je li ovo to bolje obrazovanje koje nam najavljujete?!
Stobispred katedrale...? Da nije KSC ili? Ajmo sekularisti...? Licno mi ne smeta ali nekako...
Kad bi rekao nekome ajmo ispred dzamije... Bleno bi ko... A ja ne moze u minjaku ispred dzamije...