Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Radnike na prste jedne ruke mozes nabrojati
@dulers pusti snovi ugroženih
SDA je OBEĆALA da ce 2017. godine BIH biti najveće gradilište u Evropi. To se upravo ostvaruje. Ogroman je projekat ovaj kruzni tok. Nije to samo iskopati put, treba valjcima zbiti, treba asfaltirati, a da ne govorim o novim tranverza...tj. trotoarima oko kruznog toka.
@New_Folder ljudi prave duze mostove i tunele od nasih 'autoputeva' za koje pritom placamo nevjerovatne putarine.. kazu prikupili cca 8 milijardi KM od putarina, gdje su??? Treba Kim Jong Unu ili kako se vec zove reci da se ne igra sa USA, vec da posalje nama jednu bombicu i rijesi nase probleme. Koji jadovi nastanjuju ovaj prostor
Sramota ! To je SDA i Samir Efendic autoput pretvorio u autocestu! Zele dok je SDA na vlasti da mocnicima koji imaju planove i privatne objekte da omoguce legalizaciju i onemuguce gradnju nastavka autoputa. Za ovo krivicne prijave treba podnijeti jer mijenjaju regulacione planove kako par SDA medjeda sviraju!
https://www.youtube.com/watch?v=wc7f311quGw
Šta znači kolovoz? zašto ubacujete strane rijeci u nas bosanski?
Navijas za podjelu BiH ?
Treba obiljeziti proslavom kao veliki uspjeh SDA koji zna, a i narod neka zna, da je za 25 godina vladavine izgradio znanjem i zalaganjem, cijelih 50 metara sarajevske obilaznice i plus sa jednim rondoom.
Jad i bijeda, sve vise auta, a oni nemaju namjeru dalje graditi, nema para i vremena od pljačke
Mogli ste napisati i ko je ovo izgradio? - SDA :))
@Dopeman Prioritetnija je sjeverna longitudinala, kad se to završi, može se razmišljati o gradskom autoputu.
SDA izgradila SDA izgradila SDA izgradila
sda krala i malo izgradila retarduuuuuu sdaovski
naravno da ce se zavrsiti u datom roku kad se radi nekvalitetno po cemu je Euro-Asfalt i poznat, gdje god su radili je odron zivi nakon par godina sve propalo,krenuvsi od Ljubuskog,Odjaka,Svilaja,dionice Sarajevo-Tarcin,Buca Potoka itd itd...samo gas gas od jutra do mraka za mizernu platu,fuj
Sada će lakše i brže dolaziti na posao uposlenici javnih ustanova i preduzeća u Sarajevo. Onih pljuvača glavnog grada koji čine 75 % uposlenika koji nemaju stalnu adresu u Sarajevu tj vozari.
Bakire i moja SDA hvala vam, hvala vam, hvala vam... samo teški nezahvalnici mogu kritizirati jedan ovako kapitalan projekat naše u svijetu prepoznatljive bošnjačke politike. Eto zbog toga treba uvesti akcize i ne 15 feninga po litri nego 25 feninga. Vidite svi kako SDA gradi, a najzaslužniji je naš hadžija Dino i naša SDA, koji su svoje pare davali i za vozni park u GRAS-u i evo za ovaj krucijalni spoj u Sarajevu. Hvala vam, hvalavam, hvala..
@Oskarovac..... Ako ovo nije sarkazam, onda si ti debilčina ili kretenčina ...!!!
@halal passat Normalno da je sarkazam.
daju ove informacije DA bi lakse kukali I muntali raju ""za akcize""
@hahahahah baš kao da ce raja nešto možda uraditi ako ovu usvoje akcize....
da neka.ozbiljnija zemlja objavi vijesti svake izgradjene raskrsnice cijeli.dan bi samo o tome pricali
Sav sam se usmrdio čitajući
Bakir Vizionar. Napokon je realiziro Bosnjacku longitudinalu BucaPotok, BuljakovPotok, Stup
...nadajmo se da će riđobradog-longitudinala, ponekad i transFerzala, biti primereno dekorirana: uz mnoštvo viHorećih se zelenijeh zastavica sa srpom & čekičem .... uuuupppssss pardon, sa polumesecom koji se (h)rve sa suncem...