Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NADREALISTI su ipak bili u svemu u pravu sve su pogodili.... ...hajmo izlazite vasi da udju nasi..... :)))
ebo majku kod nas samo citaju imena i stranke kako kome koja funkcija ide..pa udostojite se napisite njihove reference... bio dobar ucenik..imao te i te rezultate.. malo im udarite na obraz pobogu..
Na danasnji dan 1914.g. rodjen je rahmetli Mustafa Busuladzic, jedan od najvecih Bosnjackih intelektualaca 20og stoljeca. U svojih 30 godina, koliko je imao kada su ga crveni fasisti ubili, izrastao je u jednog od Bosnjackih lidera svog doba. U svojim knjigama (a bilo ih je preko 30) je pisao protiv fasizma i komunizma. Fasisti(komunisti) su ga ubili zbog knjige "Muslimani u Rusiji". Braco Bosnjaci ne dozvolimo da nas ikada iko vise proglasi fasistima da bi nas mogao ubiti.
Umjesto Mevludina Milorad,umjesto Samira Milan...
Da vidimo kako ce vam komsic vratititi. Hoce li bar u ks ostati covjek ili ce i to pokusati isporuciti svom novom starom gazdi.
Pa kad je celo mora bit na celu
Sta lik zapravo zna u zdravstvu,zavrsio je prometni faks.Kako se ovako ljudi fataju necega oko cega nemaju ni osnovno znanje.Toliko o df i strucnim kadrovima.
hahahha...evo sad uhljebi Naše stranke
Nemam nista protiv Dunovica, lik radi mnogo vise od ostalih nehljebara, ali dve funkcije da obavlja moze samo u BIH.
Milan Dunović rođen je u Sarajevu 1974. godine, gdje je završio osnovnu školu, zatim Drugu gimnaziju, te diplomirao na Fakultetu za saobraćaj i komunikacije. Za vrijeme rata aktivno je učestvovao u odbrani Sarajeva i Bosne i Hercegovine. Kao demobilisani borac nastavio je sa profesionalnim usavršavanjem, te se zaposlio u JP „BH Pošta“ d.o.o. Sarajevo gdje je radio od 2002. do 2015. godine. Član je više međunarnodnih asocijacija i radnih grupa u oblasti poštanskog prometa.
TO JE TA KOMSICEVA ODBRANA DRZAVE SA STRUCNIM KADROM I EKSPERTIMA. TACNO SE VIDI HIR UCJENE OSTANKA U VLASTI.
ovako je isto bilo i do 90-te bosnjaci vjerovali komunistima sve moguce funkcije obavljali srbi i hrvati..tako se i nastavlja zamislite bosnjaka u rs da je na nekoj funkciji iki sa tolikm budzetom..ove komjnjare samo znaju kritikovat bosnjake i uzivati sve sto su sgvorkli bosnjaci
Oružana revolucija... Kakvi izbori, kakvi bakrači
Bošnjaci i nakon svega što su preživjeli hodaju pognute glave i ulizuju se drugima. Bezkicmenjaci. Samo se nagu*zite pa nak vas svako ko naidje opali...
za sve su krivi kriminalci iz sdooo, na čelu sa Bakirbabom i njegovom hajdukinjom