Komentari (132)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dzikani vriste od muke. 👌
Biden je bio uz BiH kad nam je bilo najteze, njegovi govori u Senatu 1995. su privukli pažnju svijetu i oštro osudili agresora!🇺🇸🇧🇦🇺🇸🇧🇦🇺🇸🇧🇦
@CaptHusein @24sata Harise Bijedicu citiram te: Alija Izetbegovic je grobar BiH. Da se Bog do nikad nisi rodio. Dragi citatelji, 24 sata, antiboot, crvene brigade je ista osoba. Haris Bijedic
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Displej prijateljstva kakav god da je, bolje zapad posjedovati kao prijatelja, nego nesigurni istok. Zivjeli! 🇧🇦 🇺🇸
DAJTE SRBADIJI FIKRETOVE RESPIRATORE.
@felk @24sata Harise Bijedicu citiram te: Alija Izetbegovic je grobar BiH. Da se Bog do nikad nisi rodio. Dragi citatelji, 24 sata, antiboot, crvene brigade je ista osoba. Haris Bijedic
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Gdje su sad oni pametnjakovići koji su Trumpa dizali u nebesa i pljuvali po Bidenu i pisali svakakve bljuvotine, najbolje da se pokriju ušima i zavuku u mišje rupe i neka se više ne pojavljuju na klixu!
Zašto se američka zastava ne vije i 11.09 na spomen kada je nekoliko naših mudžahedina iz Armije BiH avionima ubijalo po USA?!
Svi🍀 pa piju 🍾 po citavoj planeti 🌏.
Uz poruku jedinstvo iznad podjela i komentare srbi na aparatima. Ima li ista da nije iz inata i mrznjom na mrznju. Ovako ispada kao puko ulizivanje koje izaziva samo podsmijeh. Vecina ljudi je takva da voli vise neciji jasan stav, pa makar bio i moralno i logicki pogresan, nego li savijanje i prodaju.
Jel Skaka čestitao Trumpu?
Nikad doći pameti . Kupite djeci bojice neka šaraju a vi se prihvatite toljaga i udrite po onima što vas 25 godina pljačkaju i uništavaju BiH . Pa i ovo oni organizuju da skrenu pažnju sa svojih kriminalnih radnji . A vi ushićeni . E jeste debili .
Bosna pamti!!! Milioni granata bačenih na gradove, srušene sve bogomolje koje nisu bile pravoslavne, protjerani svi nesrbi! I vječito pitanje: gdje je 150.000 srba iz Sarajeva? Pitajte vašu vlast zašto su srbi otišli 1996. godine "NAKON RATA" sa Grbavice, Ilidže, Vogošće, Ilijaša, Hadžića...Nisu protjerani!!! Njihova vlast ih je protjerala! Mi ne mrzimo! Praštamo ali ne zaboravljamo!!!
"Ja sam cionista!" Joe Biden
U politici postoji samo jedno nacelo , a to je nacelo interesa . Za ljubav i simpatiju tu nema mijesta . Rat u bosni je bio centralni dogadjaj u svijetu tada i tu su se skupljali politicki poeni . Zagovaranje bombardovanja Srbije je bio interesni geopoliticki cilj Amerike tada . Nisu je bombardovali zato sto vole bosnjake ili sto su se saosjecali s nama . Ne da nece Biden nista napraviti za Bosnu , vec je moguce da podrzi Srbiju samo ako to bude njihov geopoliticki interes .
tako je! bosna pamti prijatelje kad je bilo najteze!
Gdje vam je ponos, vječne sluge koje ljube onu stvar svojim gospodarima
Hahahahah kakva poltronska Carsija hahahah.
Đikani riču ko Junice ehehehe
Ja sam bio siguran da me pripadnici amanet nacije ne mogu iznenaditi vise,bilo sta da urade ili izjave ali sam dobro pogrijesio...svaka cast..?????
Tika taka opet se igra Skaka