Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ouuu koja vijest za komadić željeza koji bi se trebao nalaziti svakih 200m u glavnom gradu BiH, pa i šire.
Hahahhaha strasno,nemogu vjerovati svojim ocima.Mora da je puno kostalo.Neko je masno naplatio.
E čuj besplatno! Još bi trebali početi i naplaćivati parking za bicikla.
Ja bih ga rado platio da ima čuvar, tj. fizičkinadzor. Ovako glupost jer se niko neće usuditi ostaviti biciklo vrijedno više stotina KM, ma kako dobro zavezano.
https://youtu.be/kmXEbzoYSEU
Poserem vam se na parking za biciklo bolje uredite drzavu,bagro mafijaska !
Neka smiri se izdrzi jos malo samo da sjebemo "cetnike".Poslije cemo jesti zlatnim kasikama.
Znajuci sarajlije nebi ni pedala ostala od njega samo da ga ostavim hi hi
Poznavajuci osnovni pravopis "nebi" se pise kao "ne bi", odnosno "ne bih". A kao drugo, pocni voziti bicikl najprije, pa onda lupetaj nesto sarajlijama
A gdje da konja svezem,malo bi projahao.
Ma ko ce lud u sarajevu pored tolikih lopova biciklo iz ruku ispustit na 2 sekunde, da ga vezes lancima da ga naoruzan čuvaš. :):):):):) parking za bicikle, kraj vojske lopova :):):):)
Sada Bake ima dje da ostavi svoje biciklo jer stedi da dadne svome narodu hi hi
Kad nisu u stanju za auta, neka se hvale za bicikla. Uvijek prodje pred izbore
mogu tu parkirat ako ce policajac stajat kraj bajka sve vrijeme ... ili ja ,,,,
cuj parking za bicikla,brt trebali ste jos i za romobil parking napravit ,a to sto fali parkinga za hiljade auta nikom nista.
ti sigurno biciklom dolazis do vijecnice zato ti ne smeta.
Za biciklo netreba parking,a i glupost je sto se ova vijest uopce objavljuje,siguran sam da to nikog ne zanima.
Kod nas sve mora biti ispred nekpg objekta i na vidnom. Nije moglo da se skloni u sporednu ulicu il ko zna sta. A vijest je bas predizborna jel skaka ovo htio da predstavi kad je vec pokrio one ploce na ulazu. Lako je njemu nije mu niko u zivotu napisao knjigu koja je u vijecnici mogla da stoji, sta se brine o tome. Da je ko zapalio porodicnu radnju e vidio bi ploce i belaja
Nazalost se ne moze skloniti u ulicu neku jer ni preko dana ne bih mogao ostaviti bicikl. Ovako je ipak neka "zastita" kada je na prometnom i vidljivom mjestu. Uostalom zasto ti smetaju bicikli ? :)