Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
http://en.wikipedia.org/wiki/Cannoli
Hvala svima na pruženoj podršci, dokazali smo da možemo dobro i bolje , nadalje je da dokažemo da to možemo uvijek :D
daj ba slike kolaca da vidimo... Umirem od znatizelje (i gladi). :D
Eto me prve prilike na kafu da probam Sabinin kolač. Mala ali slatka vijest.
kad im je sabina slozila jednu baklavu od 3000 kalorija...cijeli ziri je skakao dva dana poslije ko na federima
Hmm Sabina, torta ti je fina... :)
CONGRATULATIONS SABINA WE ARE ALL VERY PROUD OF YOU !!!
SVAKA CAST !!!
Sabini svaka čast, a mogli ste vala staviti bolju prvu sliku. Đana je inače prelijepa: http://bs-ba.facebook.com/people/Dana-Glibanovic/595039242
Sabini sve cestitke i jos puno uspjeha u radu.P.S.Za redakciju,mogli ste nam bar slike kolaca postaviti,moze?
ZABORAVIH I MED KOJI JE DOBIO ZLATNU MEDALJU U PARIZU!!!
SVAKA CAST SABINA! POSLIJE BOSANSKOG KUHARA NAGRADJENOG U PARIZU OVO JE JOS JEDNA PREDIVNA VIJEST! TREBA PROMOVIRAT OVAKVE NAGRADE!!!