Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ni jedan nacelnik ne valja, ali hasan je ubjedljivo najgori. Doktor privatnik koji ne zna sta ce od posla i para uzeo da bude nacelnik opstine, a nema vremena ni saksiju cvijeca da odrzava. Ja se nadam da barem toliko obraza ima da se ipak nece dalje kandidovati, jer zaista nista uradio nije osim sto se isprovaljivao sa onim elektricnim dzipom
Jedva cekam 8.oktobar, Face Tv i poraz zelene hobotnice ako Bog da.
Gori je mandic, a i muzura su prozvaki gospodarem tobogana
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
proslo je vrijeme suplje koja je najvaznija opcina, sad SDA nema nijedne… tik tak tik tak otkucalo vam je za sva vremena u Sarajevu
Bice svega..od tajnih ugovora pausala tendera Kartela Exspo Dubaiya do Helikoptera.Nasim vlastima svakako ne vjerujemo..Al zato vjerujemo Europolu Deei FByu.Ocistite svoje dvoriste da bi ste mogli drugima Pridikovati.Vi ste ga Doveli.Nametanjem Rusenjem ustav u izbornoj noci.
Jedva cekam 8.oktobar, Face Tv i poraz zelene hobotnice ako Bog da.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Glasajuci za NIP, NASU STRANKU I SDP vam je isto kao da glasate za Karadzica i Daria Kordica. Ta banda hoce da vam ukine TvFBIH, da vam ukine drzavu, da preuzme nezavisne medije pa cete dobiti situaciju kao u Srbiji, da preda Ustavni sud i Predsjednistvo u ruke antibosanske osovine Dodik-Covic, da drzavnu imovinu podjeli Srbiji i Hravtskoj putem SNSD i HDZ-a. Nema te vecih nepriajtelja od Trojke, lazova i veleizdajnika. Ni SDA nije nista bolja ali Trojka je kancer za BIH.
Šta su sve obećavali novi načelnici to je za priču...šta su uradili - ništa... Veliko razočarenje u Novom Sarajevu...dobri naš Džo 😉 SDA je barem dosljedna u svojim stavovima....zna se kakvi su, ne odustaju od svoje priče i znaš šta da očekuješ.. Trojka više neće ni u MZ proći...
Narode opametite se. Glasajuci za NIP, NASU STRANKU I SDP vam je isto kao da glasate za Karadzica i Daria Kordica. Ta banda hoce da vam ukine FbIH, da vam ukine dzravu, da preda Ustavni sud u ruke antibosanske osovine Dodik-Covic, da drzavnu imovinu podjeli Srbiji i Hravtskoj putem SNSD i HDZ-a. Nema te vecih nepriajtelja od Trojek, lazova, diletanata i veleizdajnika. Ni SDA nije nista bolja ali Trojka je kancer za bIH.
Dao sam glas Mandicu,kontam hajd ona SDA nece vise,dajmo covjeku šansju kad lik najgori. Sve sto je uradjeno,zapocele ranije vlasti. Frajer u nasljea gdje je su glasaci dali glasove SD,frajer ne ulazi i ne pojvaljuje se niti sta gradi u tom naselju. Madiceva vlas poznata po pucanju debelih lezecih policajaca,po saobracajnim znakovima,po crtanju linije koje nakon tri kiše nestanu. Katastrofa lik i vlast narko dilera
Glasat ćemo za Tita i Dinu, ko za PROŠLE lokalne izbore, evo Velikim Bogom se kunemo😂😂
Sve kartelske pare ce ostati da se peru preko Ilidze.
Jedva cekam 8.oktobar, Face Tv i poraz zelene hobotnice ako Bog da.
Na prošlim izborima glasao ja i još dva ćlana moje porodice za Mandića (samo da nije sda) iako nisam ama baš nikad glasao za sda.Vidio sam da sam pogriješio.Koliko će biti kandidata za Centar iako su obićnim riječnikom rečeno svi u 5 dkg.
Nikad vise sda ghamad u Sarajevu
E vala su ovi gori...a mislio sam da nemaju konkurenciju
NASA STRANKA su prevaranti koji su prevarili mlade za subvencije pri kupovini prve nekretnine. Najniza subvencija - sa 10.000 spali na 4.800 a cijene daleko najvece. Obecali 12.000 km a dali 4.800. Jel takvim ljudima treba dati glas???
Samo lupetate
Neka bude ko hoće, samo nedaj Bože MAFIJAŠKO-IZDAJNIČKA SDA!!!
Za nadati se da ce bar SDP u Starom gradu odustati od ponudjene podrske DF jer je ista nepotrebna a pogotovo neblagovremena. Na ove dilove DF- NiP se ne treba ni obazirati jer su svakako obje bez karaktera a koje podrzava ruralni dio BiH bas kao i sestrinsku im SDA.
Kakav crni mandić pa odrekla ga se i NS, forto sa njim ne komunicira već duže vrijeme, samo ga podržavaju odmetnuti dijelovi NS Centar!
Ramo ne seri. Drz se ti Svoga NiP-a i SDA.
kasablijama nije valjala sda. kasablijama sad ne valja trojka. sa bi mogli glasati za srpske i hrvatske nacionalne stranke.