Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pri pretresu veterinarske stanice jedan drot je poveo i svog psa...rece veterinaru da mu amputira rep...vetenirar ga pita zasto to...a drot veli...ma nece se vise niko radovat i mahat repom kad mi punica u goste dodje...
Kaze pas drotu: "Koja si ti faca eee" http://www.hasimaga.com/koja-si-ti-faca/
pregled je bio sistematski. :)))
Ovo isto treba uraditi i na Veterinarskom fakultetu. U kešu su uzimali pare za većinu usluga i trpali ih u džep, a ovamo sve neki Prof. dr. mrfr...... Hohštapleri.
Našli bjesnog Bošnju
Koji je to konj sad dobio krivičnu ?? Emir Hrenovica ! http://www.nap.ba/new/vijest.php?id=7449
Kazazovica i Arnautovica u zatvor zajedno sa Damirom Cardzicem
Kazazovica i Arnautovica u zatvor zajedno sa Damirom Cardzicem
Šintori zakon, daš im po pet šest stoja i topli obrok, neš vidjet đukca na ulici...,a grad ko Dalas, umiven čist, bez psećih govana po ulici i zaraze od njih i bez straha da se u 9 uveće nosi smeće na kontejner od divljih kerova.
ja tvoju staru dzaba guzim
@soja i za tvoju mamu
malo se ogradjivali na europskim donacijama za lutalice
jb. jesmo postali opasni i strogi nemozes ni prnut bez filtera odma uzbuna, ni Tito nije voliko hapsio.
Da nije nesto u vezi cevapa
Mozda zato sto su drzavu i grad zakinuli za milione poreza,sta ces rumena lola ti naplati al racun nece dobiti,jeste skontali a je sve to dogovoreno lafo sklanjaju pse sa ulce da bi uzeli para i to sebi u dzep.Ti dodjes da udomis a on ti nacifra rauna za pse koji su su i vakcinistani i sterilisani 10x ti isto naplati.Nikad se nece psi skloniti sa ulica jer njima i slicnima to ne odgovara..milione ste oprali preko njih i samo ih dovlacite,jer dok su oni na ulici vi hajrujete dnevno par hiljada.
pregled je bio sistematski. :)))
Kad ovo završite, navratite malo i do KEMALA ČAUŠEVIĆA !!!
Sprdacine i drzave, polucija pretresa veterinarsku stanicu!!!
Mi smo na Klixu pisali o ovome organizovanom kriminalu ! Sljedeći upad je u akciji Dog Bust ! Milioni su završili u džepovima SDA i BAkira IMTa osobno ! PA u nekrenina veš mašinu na dezinfekciju !
Mislio dog trust uzimat koliko im je volja e nemere