Sarajevska policija paketićima obradovala mališane u Roditeljskoj kući

Klix.ba
26.12.2018. u 16:15
1.180
17
Sarajevska policija paketićima obradovala mališane u Roditeljskoj kući
1.180
1/13 Foto: Klix.ba
2/13 Foto: Klix.ba
3/13 Foto: Klix.ba
4/13 Foto: Klix.ba
5/13 Foto: Klix.ba
6/13 Foto: Klix.ba
7/13 Foto: Klix.ba
8/13 Foto: Klix.ba
9/13 Foto: Klix.ba
10/13 Foto: Klix.ba
11/13 Foto: Klix.ba
12/13 Foto: Klix.ba
13/13 Foto: Klix.ba
Pripadnici Jedinice za podršku, Sektora za policijsku podršku Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo, posjetili su djecu u Roditeljskoj kući koja djeluje u sklopu Udruženja "Srce za djecu oboljelu od raka u FBiH" i uručili im novogodišnje paketiće.
Roditeljska kuća ima mnogo prijatelja i predstavlja jedan od najhumanijih projekata na području Bosne i Hercegovine, kako svojom namjenom tako i svime onime što znači porodicama koje borave u njoj.

To je bio dovoljan razlog da ih danas posjeti sarajevska policija iobraduje ih prigodnim poklonima.

"Naše kolege su iskoristili posjetu i predstojeće novogodišnje praznike, te za djecu pripremili novogodišnje paketiće koje im je podijelio Djed Mraz – policajac", navode iz MUP-a KS.

Nakon kraćeg druženja sa djecom, njihovim roditeljima i volonterima iz Roditeljske kuće, djeca su bila u prilici pogledati i opremu policijskih službenika koju su oni donijeli sa sobom posebno za ovu priliku.

Potom su policajci, na veliku radost svojih domaćina, djecu provezli službenim vozilima po susjednom naselju i tako svojom posjetom Roditeljskoj kući donijeli pregršt pozitivne energije i radosti.

Iz Udruženja i Roditeljske kuće su upućeni najiskreniji izrazi zahvalnosti policijskim službenicima Uprave policije MUP-a KS na današnjoj posjeti, ukazanoj pažnji i brizi za djecu koja trenutno u njoj borave.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (17)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: