Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako ce sa helikopterom svracati po cevape,pite mislim da tu postoji problem.
na bosmal a ispred ih čeka službeno vozilo, idu do zmaja na hrasnom i opet nazad u helić
Sarajevo ima budjet ko RS
Pa je li normanlo da ova vlada radi ovakav posao? Svaka cast ljudi, ovo treba Sarajevu
Hoce se i tu familija najmilija vozat ? Recimo sin od sestre ?
Svaka cast za vladu KS
Ima federalna jedan i sluzi za vozanje direktora i ministra policije Krs od letilice
Nemam nista protiv da i Bihac ima helikopter ali da poredis sa Sarajevom nije realno.
Uspjeh za uspjehom nove vlade KS i onda dođe SDA bot i palamudi dok Bakir u tom trenutku prodaje Bošnjake zarad ministarskih pozicija i koalicije sa SNSDom i HDZom.
Zakači cvaju na uže, vozi dalje
Kad vec nabavljate odvojite jos novaca i kupite dva helikoptera, ili 2020., planirajte jos jedan. Dok se neko opet sjeti da treba jos jedan proci ce opet 10 godina. Podrzavam!!
Ovoga se SDA nikada nebi sjetila. Treba nahraniti gladna usta uhljeba.
e jbg sad
Podrska! Ovo je svugdje u razvijenijim zemljama sasvim normalna stvar, izgleda da se polaaako krecemo ka tim standardima.
Znaci nece vise dizat rampu firme Hering ujutro kad idu na posao na Vranduku, sav svijet budala sto ceka i ide obilaznicom kockasta glava sa sedmicom golfom u uniformi dize rampu i ubacuje se u kolonu vozila. Za takve bilmeze nam skida porez da ih placamo
Admir Katica je jedan čestit i vrijedan čovjek da mu Bog pomogne i da uradi ono što je dobro za građane ovog kantona, a ovo je odlična stvar jer na mnogo drugih stvari se trošio ogroman novac a građani nisu nikakvu korist imali.
@tajfun2018 izgleda neki fin djecko
Sasvim normalna stvar, ista ovakva vijest na rs bude udarna 7 dana. To samo govori o zivotnon standardu u genocidnom entitetu
Sve se nabavlja helikopter, eno vev sve prsti od novih trolejbusa i tramvaja, miljackom brodovi plove da li se bar jesan zove Sanjaj, sanjaj!!! ODRADI PA SE FALI!!! Ovako brate MRS, MRS breee!!!
u nekim drzavama taxi helikopteri, a u nekim udarna vjest da ce policija nabaviti prvi helikopter.