Komentari (232)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad prije nosac novog uredjaja zahrdja????
@hej.ba sve oni imaju. Imaju dobru opremu. Sto u konacnici znaci da za ubistvo dvojice policajaca je odgovoran neko iz policije. Svako policijsko auto treba da ima kameru. Tako su mogli snimiti ubice.
@hej.ba Sta mislis koliko policijskih vozila vozi po BiH neregistrovano?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Nasa policija je jedino sposobna da kaznjava vozace. KO JE UBIO SARAJEVSKE POLICAJCE??? Ko je ubio Vedrana??? Ko je ubio malog Memica??? Radite svoj posao stoko drotovska.
Za ovu vrijednost koja je ulozena u ovo sr4nje koje sluzi samo za punjenje budjeta mogli su ugraditi kamere i GPS uredjaje u svako patrolno vozilo i uzeti bodycam za svakog policajca!!! i to odlicne kvalitete i da im ostane jos bruka para! E to bi doprinijelo vecoj sigurnosti i policajaca i gradjana, a i poboljsalo rad policije, ne bi mogli da rade u toku radnog vremena sta hoce, pa samo budala ne vidi sta je primarna namjena ovoga!
Nek ste vi objavili tacno gdje su. Da neregistrivani idu drugim putem. Stvarno svasta.
Ovo je samo dobro za punjenje budzeta i nista vise.Bez adekvatnog VIDEO NADZORA kao sto je u svim EU velikim gradovima i metropolama nema adekvatne zastite ni gradjana a ni vozila. Ovako stanje vjerojatno nekom iz vrha i odgovara
pa u sarajevu ni ne mozes brzo vozit nema potrebe za ovim kad imamo rupa i sve ceste propale grad se raspada hahahahahah
Pa ove kamere se koriste vec sigurno 2 godine, nego sad su morali javno kazati i cemu sluze!
kako ce mi poslat kaznu na adresu kad vozim auto bez tablica?
Čestitke Sarajevu... ostatak BiH će ovakvu opremu imati tek za 20 godina Ah, da .... pa to je normalno jer smo mi izvan Sarajeva građani druge klase u ovoj državi
U Posavskom kantonu postavljena prije par mjeseci.
nekons@ pa sto ce ti to, nije valjda da mislis da ce ove kamere smanjiti broj udesa na putevima, ovo ti je samo da se jos koja marka izvuce ljudima iz dzepova, bolje bi bilo da su te para usmjerili da poprave onolike rupe na putu... pòpišàm ja onoga ko donosi ovakve debilske odluke
Nabavite i kakve lasere da nas što se greškom rodili po pola prekinu, a uvedite kakav sistem nagrađivanja za kockoglave primate.
Stara vam je vijest
Jedino da im sa na glavu stave kamere , pa da im i šef može prepisati bingo listić ,onda bi možda bilo koristi... Dovoljno je da baja skine tablice (nema ih nikako),pa tu skupu kameru mogu staviti na jedno mjesto odakle izlagi hovno,opet samo ispašta pošten svijet a ne kriminalci.....koji su dva poteza ispred.
znaci sada ce poceti sezona kradje tablica
ova donja kamera je za kontrolu donjeg veša! kazna za voznju u dugim gacama je 100 KM
Može ti hiljadu puta poslati kaznu za upravljanje neregistrovanim vozilom. Možda ja dobro nisam upućen ali ne postoji zakon kojim ti imaju pravo oduzet vozilo. Ispravite me ako griješim. Al' ukoliko sam upravu, treba prvo zakon malo prepraviti pa će onda od ovog biti koristi.
Bar desetak puta je lik spomenuo "vozila u prekršaju", što znači ako voziš neregistrovano auto normalnom brzinon izpod ograničenja nikom ništa. Džaba će bacit pola miliona, svaka čast na trošenju budžetskog novca..
Nema veze kada bi i gurao auto pored, to su dva odvojena uredjaja samo koriste isti prenos podataka Cuvaj se, :)
Svaka cast, tako i treba. Ima to svoju korist