Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka čekaš vala , čekao još dva mjeseca, kao da si rođen u autu a ne na livadi. Zagadište brate cijeli grad.Ima GRAS pa lijepo u trambelaj ako negdje već moraš ići. Znam da na posao ne ideš jer si na birou kao i ja.
Nemojte poslije zaboraviti podnijeti zahtjev u općinu za legalizaciju dograđenog objekta. U suprotnom naši općinski organi će podnijeti zahtjev za rušenjem a protiv odgovornih će podnijeti kaznene prijave. Za sve naknadne informacije o ubrzanju ove procedure možete se obratiti našoj općinskoj službi u četiri oka.
Registraciju auta cekam 15 dana, pa promjenite više nacelnicu i njenu desnu ruku Mirzetu direktorice, lažu vas godinama kao da su pustili korjenje... fuj
A.C.A.B ! :)
A.C.A.C !
Đaba kad ne rade ništa!
Bolje je da se zatvori grade, a ne dodatni objekti gdje ce maltretirati raju.
Bolje da se ne uvlacite njemcima u pakaš, i ne oduzimate poštenom svijetu automobile, sram vas bilo. Korumpirana bagro ! A o pismenosti, i kulturi necemo ovom prilikom. Poseban pozdrav za inspektora Slavku ! Jbm li ti familiju !
A i Sarajevo ima policiju???!!! Ja je nesto ne vidjam... generalno u BIH mislim da je nema :P
Bolje bi im bilo da nadograde pojedine drotine čiji nivo obrazovanja ne prelazi predškolsko. Kada bi pohapsili sve kriminalce ne bi ostalo 10% posto poštenih policajaca, jer bi morali svoje kolege da pohapse!!!
meni dajte neko jelo ako imate u trendu...., -kpnpbr ce ti-nemo u trendu imamo u sosu.
ruglo nema sta, svako danas i projektuje!
E jest se uklopio ovaj novi dio , kako li su ovo uspjeli ? Ruglo brate pravo .
joj rugla majko mila..hahhahaa
Neko je javio da su Ahmetovica Turci pregazili ...,lancano....!