Himzo Selimović
0
Sarajevom hoda 400 kriminalaca
Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Himzo glavonja!
JE LI TU I KEMAL ČAUŠEVIĆ I NJEGOVA BANDA???????
Ovo je beskrajno lijen narod. Evo i dobrog \"uzorka\". Daću dukat onome ko je vidjeo Himzu kako se miješa u svoj posao, tj obilazi teren i kontroliše jesu li policajci na radnom mjestu, na ulici, među narodom. Ovi naši se vozikaju autima k\'o političari. A onda seljačka demagogija kako im je u gradu k\'o biva ružno. Otkako je Himze, vidje li (u Sarajevu) iko igdje par policajaca kako šetaju ulicama? Ja zaboravio kako izgledaju. Ima zato zaštitara da pripucaju na narod ako hrsuzima u crnim autima zatreba. Sikter!
Sve puste izmisljotinje i lazi, Dok u svakom autu koje je parkirano pored put sa radarom ima od3-4 polcajca od koji je samo jedan aktuelana,dok ostali ili su u autu ili napred da haubi sjede i ni jednom autu nedaju normalno da prodje zasjedu,svejedno krsilo ono saob.propise ili ne mora biti zaustavljeno,te kako bih policija na svoje licno raspolozenje,naplatila navodno zakonsku kaznu ili uzela odgovarajucu sumu na medjusobnu raspodjelu.Pozdrav iz \"REPUBLIKE SRPSKE\'\"Haram bilo!!!
Ma samo na STUPU ih je toliko ima njih u Sarajevu vise nego Penzionera !
Samo 400??? Valjda misli hiljada ili tisuca...
a kako se zove ovaj gore na slici
Jel\' ovdje ubrojan i crveni mundir bakir???
400 kriminalaca iliti hajduka? Fali im samo Alibaba.
@Zayebant, Pa, je li ih Obrva, osuđeni ratni zločinac Krajišnik pozvao da se isele i saobraćajne znake, mrtve svoje,...sve da ponesu. Uostalom, šta je Sarajevo? 9 opština ili 4? Rade li ovi iz Istočnog SA u Sarajevu,...???
Najveci kriminalac je reis ceric
uzrocno posljedicne veze. da nije onih gore ne bi bilo ni tih dole kriminalaca.
400??????? hahahahahahahahaaa brat bratu, 4000 mada sam misljenja da je brojka daleko veca ako uzmemo u obzir i ove sto provaljuju u kuce, auta i sto istovaraju redovno novcanike po tramvajima a koje opet zovu \"sitna riba\"! To je grad lopova i lopovcica koji je to postao onog trena kad su iz njega izasli-protjerani srbi i hrvati pa sad na ove trece nema ko da pazi....znate onu: \"kad macke nema, misevi kolo vode\"! A Himzo mi je haman ko da je juce uvezen iz Turkie. hehehehe dajgle mu brcica, pravi turkmen...
policija je najbolji segment naseg drustva, oni su u stanju po naredenju i titu privesti, ali sudovi su ti i sudske odluke koje drze kriminalce van zatvora, npr sudi se liku dobije 2 godine i onda ode kuci i hoda slobodan dok ne dobije rijesenje gdje ce sluziti kaznu :SSSSS
Himzo ne laprdaj matere ti. Već ona stara neće LOPOV LOPOVA.