Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa degenu jedan ovdje se neradi o vojnicima nego o civilima koji su streljani a ti jos mislis da sa tim podrzis zlocine !!! mora da si polupao sve zvondjice !!!! a ti CRO dabogda se i tebi ovako nesto desilo da trazis kosti svoji voljeni pßa da vidis kako se drugi osjecaju !!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=cwfsqkIkT2g
hvala na objavi , a sto se tice ovih autobusa sto polaze sa D.Armije njih svakako nikada ni nema na vrijeme , nista cudno navikao sam !
@CRO ajde majke t ostavi ime i prezime da te dodam na fbku...
@DRUG Šta je papak, tebi smeta št je ovaj pohvalio autora sa Sarajevo-x.com-a, jel? Ti si od onih što samo pljuju po novinarima, bez obzira na vijest koju je dotični objavio! Sram te bilo! Prvo pročitaj šta piše gore u textu, pa onda pljuj po poštenom narodu! Sramota!
Ovaj HAHA! je izgleda neki MINDFUCK!
Jarane, ti nisi dobar! Šta ti je fakat?! HAHA!
Tako je, pridružujem se!
Svaka čast autoru članka na uredno i na vrijeme objavljenoj informaciji! Moj paša, jarane, druže, brate... šta god da si, da je bogdo više novinara kao što si ti!