Komentari (161)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dozivotno mu oduzet vozacku i auto na 5 godina!! Treba jos necije dijete da strada!!
ako imate kao poznanika nekog u saobracajnoj policiji...oni ce vam se povjerit da im najvise problema prave uhljebi iz stranacke udba...trkaju se po gradu a kad im i rijetko stanu pri zaustavljanju...izderu se na njih i kazu im da su na tajnom zadatku...a iz vozila se cuje glasna turbo folk muzika a na prednjem sjedistu uhljebljena silikonska agentica...a nozdrve im pune bijelog praska koji asocira na kokain...
prije toga treba da policija radi svoj posao, u tome lezi problem!!! toliko kamera u gradu a policijski centri za nadgledanje ne mare za to, hajmo izjave od PU Centra!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ma sta ce mu oduzeti, licno znam par ljudi koji skupa imaju 100 milja kazni za ovakve ili slične prekršaje i nikom nista. U normalnim zemljama policija kad zaustavi ovakvog vozača testira na droge i alkohol i ako je negativan vode ga pravo na psihijatriju jer cetvrti razlog za ovo ne postoji .Mene zaustave neki dan i pisu kaznu zato sto mi jedan far slabije baca, kaze neispravna signalizacija. 60 KM, a komplet far mi toliko ne vrijedi nov u radnji.
Jel policija kriva za to sto oni imaju sto hiljada kazne a voze i dalje? Kako ne razmišljate glavom pa ne skontate da je policija uradila sta je bilo do nje (napisala ne sto hiljada kazne) a sud i druge službe ne rade ništa da se to naplati, da se oduzme auto da se pritvori.. Za sve to treba zakon koji ne donosi policija
Ja skrenem na pumpu npr bez zmigavca odmah patrola...uvijek su tu kad netreba. Al ovo nije nista cudno inace ko vozi nocnu smjenu sta se sve nagleda kakvih divljanja covjek se zapita kakve sve budale voze auta.
HOCELI NEKO SLIKATI IZGRADNJU NOVE TRAMVAJSKE STANICE NA OTOCI TO JE KRAJNJI IDIOTLUK STA SE RADI POGLEDAJTE SAMO SIGNALIZACIJU KOJA JE POTAVLJENA NIGDJE VEZE.
Mislim da je ovo plod nerada nase policije .Njima je bitnije postaviti radar i naplacivati kazne nego sprijeciti manijake da se izivljavaju. pogledajte samo mjesta za autobuse gradskog prevoza to su postala parking mjesta a ne stajalista za putnike,poslije podne necete vidjeti ni jedno policisko auto na relaciji Bascarsija Ilidza a sto nemam pojma jer je to glavna relacija za ulicne trke.
Mali debili zeljni pregleda na storyu
debil!,uzeti mu vozacku dozivotno
Audi star ko Grcka,al konta papcic da je uhvatio boga za jaja.
Kvazi tjuneri trkači iz padinskih naselja. Fuj...
Zabranit mu i biciklo da vozi
Ja , i?
Stoka seljacka!
jos se snimao idiot
Da li je krivac za njihovi smrt kaznjen kako treba, pa treba biti opomena?
Kako su pogana ova djubrad. Fuj... gadi mi se. On nece poginuti ali hoce neduzni ljudi. Uvijek tako bude. U cuzu i udarat ga jedno 2 hefte svaki dan dooruck rucak vecera. I dovoljna je kazna. Nece on vise ni vozit auto.
kretencina
A mene kaznilo: zaboravio zalijepiti sticker