Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja ne znam ni sto su pustana u skolu ko da ce naucit nesto za ova 2 mjeseca sto nisu za godinu dana realno
jedni govorite prije par mjeseci vraćajte djecu u škole, sad drugi govorite vraćajte online, pojma mi nemamo šta hoćemo.
Na mrtvoga popa stize Ferizovic Hasan prvi Zviznu sablja, glava pade Uz tocenu lokvu krvi
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Napokon smislena odluka.
dajte djeci ocjene i raspust do septembra
DIJANAA KUPVO ETO TI GA SADD🍆
Ama onlline vidite kakva je situacija gore to je haoticno stanje, skole trebaju onlline sve dok ne prođe corona, nismo mi Njemacka oa da imamo kapacitet bolnica i razumne ljude.
daj odmah od sutra jbt pitat ce me fiziku str
Odlicna odluka nisu se ni trebali pustat u skole
https://dokumentarac.hr/video/video-vrijeme-je-usudi-se-razmisljati-s-prijevodom/
A to što djeca iz ostalih kantona idu redovno u školu, o tome niko ne priča. U školama u ZeDo kantonu pola nastavnika je zaraženo, mnogi kriju i takvi predaju djeci. Očito djeca ostalih kantona nisu važna.
Sivro prilivoda, prošle sedmice htio sve učenike u klupe.
Ova generacija ce biti gora od one izrata😳
Bit ce gora? A nije vam gore da Vam dijete prenese zarazu na nekog od starijih ukućana, komšija ili čak da se ono samo zarazi, te da bude na ivici života i smrti?
Naša djeca su intelektualne gromade. Mogu vama odraslima držati predavanja iz bilo koje oblasti. Nemate pojma kakvu mi djecu imamo i prestanite ih kuditi kada su inteligentniji i pismeniji od vas starijih.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Konačno pametna odluka.
Sivru treba pritvoriti, odmah. Ponovno uvesti zabranu starijima i djeci da ne izlaze.
Na silu ste gurali. Moze ovo moze ono. Sad imate haos. Slusali ste polusvijet koji vam je prijetio izlaskom na ulice. Niste imali snage i hrabrosti da uvedete red. Luzeri.
Konjska glavo, ti si davno mentalno zaostao bez Korone.Prosle sedmice tvrdis da se Korona ne siri skolom i vratiste pojedinu djecu u skolu.Pola djece i nastavnika se zarazilo i sada se vadis ublehantu.Fino sam govorio ljudi ne dajte djecu a vecina poslusa Sivru i njegove neandrtalske odluke.
Tacno.
I treba. U zabludi ste ako mislite da nema težih simptoma kod neke djece. Možemo li biti sigurni da će svako dijete proći sa covidom kao sa prehladom? Loša je situacija trenutno i treba se malo strpiti.
To smo vam poručivali da uradite odmah, ali vi se pravili pametni!!!!! :(
Slazem se sa Sivrom. Sve zatvoriti osim skola, a u skolama i g-dinu Sivru iz solidarnih razloga ne isplacivati placu i topli obrok za period dok traje zatvaranje. Vjerujem da bi tada g-din doticni imao jos konstruktivnih prijedloga.
ti si samo retardiran