Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dzaba ti sve, kad ce to gradski klosarcici razjebat za 7 dana..
i to sto kazes
Cuveni i prvi njemacki kancelar Otto Von Bismarck je rekao: "Narod koji ne brine o opcem interesu je osudjen na propast i nestanak". Znaci ako mi necemo da izadjemo vani da ocistimo,da izgradimo neku sitnicu koja ce svima koristiti,a hocemo da izadjemo i razbijemo drustvenu korist onda smo mi stvarno osudjeni na nestanak.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ne valjankada vam se napravi, ne valja kada se ne pravi, ne valja kada se ruši, ne valja kada se ne ruši. Nije dobro kada se ne radi, još gore je kada se radi. Ovo ovdje sve ludjak do ludjaka fakat ne kontam šta je sa vama ljudi???
I ja se to pitam... Ni Hegel ovo nebi znao objasnit...
Znaci sada guzaru pivu sjedes na stepenice upalis muziku i dernek...
Tugo moja u sta vi ulazete, a narod bez posla...
Da objasnim ovim sto pricaju da je skupo... Nije skupo.. i nema precih stvari.. Jer je ovim projektom sanirano veliko kliziste koje je ugrozavalo stanove uz stepenista to je najmanje 15 stanova.. Sanirali su kliziste vodovodne cijevi.. a uradili su lijepu stvar i efikasnu.. jer ce ostavit finu sliku turistima a i nama. Kao što je nešto slicno u Zagrebu uradjeno i bas je ostavilo na mene kao Sarajliju lijepu sliku Zagreba..
KATASTROFA.TOLKE PARE SJEBAT U STEPENICE OVO JE SMJEŠNO.
Sjebace ovo stoka sad pa sad
kome ovo treba? raja nema kruha jest'...
Za ove pare ja bi noso prolaznike gore dole, ijos bi him pjevo
Saso mange zeeeljezo
Nek im daju i cigera i nek puse dok slusaju muziku jer za hljeba i posla nemaju.
Hahahah prekosutra ovo kod nekog u stanu xd
Veca glupost u Srajevo odavno nije dosla !!
Svjetski a naše, svaka čast za ideju! što će se duvačiti sada na stepenicama :D
Moze li se Deen poslusati ?
Toliko lutalica na ulici, toliko gladnih penzionera rove po kontejnerima, a oni se ovamo razbacuju na stepenice sa zvučnicima, Audije, Mercedese...