Komentari (459)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najljepši naš grad!!!! 😁😁😁❤❤❤❤
jest, još samo da se napravi gradski autoput pa da bude bolje
Molim ove sto su oznacili negativno na svaki pozitivni komentar o glavnom gradu, neka se iseli ili neka ostane u svome selu. Zbog takvih nije kao Zagreb!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sasvim ok izgleda. Ne razumijem pojedine negativne komentare. Ipak je za pohvaliti da se u gradu gdje su većina muslimani i društvu koje je toliko podijeljeno obilježava i kršćanski blagdan.
London na haparatima
Dobro je pa ista ukrase , cudi me da ovi novopeceni muslimani nisu organozovali proteste protiv kicenja.
hoće li se Bake obući u djeda mraza i dijeliti paketiće?
STIDNO....MALO I VEC 10 GODINA ISTI NAKIT!!!!!!!SKOkinite malo do Viteza ako nemate mašte!!!!!!!a nemate!!!!!!
Bakire, zabrani ove cjafirske obicaje
Skromno, baš skromno. Da ne kažem sirotinjski. Kako nam i priliči. I tu istinu ne može prikriti ni velika ljubav prema ovom gradu.
Kad se neko gradonacelniku obrati za pomoc za dijete, ili porodicu koji su bolesni kaze nema dovoljno novca, a za ovakve manifestacije potrose dupli iznos zahtjeva za pomoc. Ne kontam kakvo smo to drustvo gdje je bitnije okitit grad nego pomoci bolesnim ljudima.
A zasto tako nisi komentarisao kada je KS davao poticaje npr.mesnici Mujanic cca 20.000 I drugi....za kamate ? Ako cemo.pravo :)
@Reisova Nemam pojma nisam iz Sarajeva govorim generalno. I to je glupost dati za mesnice a u svakom gradu ima bar po jedan bolesnik koji treba transplataciju bubrega uraditi i njima nece da pomognu a ovakvim daju i po 20.000 KM.
Ma taman je ovo..
Ja bih okitio Sarajevo isto ko I oni što okite Livno za Bajram
Pucanj u prazno. Kićenje jelki i ulica uoči Božića jeste običaj kršćanske civilizacije iako nema uporište u samom kršćanstvu.Kićenje uoči Bajrama nije tradicija niti u islamskim zemljama pa tako nema potrebe da se bilo koji grad pa i Livno kiti za Bajram. Uostalom ne kiti se Livno ni za Uskrs jer ne postoji običaj kićenja za Uskrs
Sarajevo u ovo doba godine ima posebnu čar. Najbolja desavanja od Sebilja do Marijinog Dvora, "Marindvora", kako god. Ne izlazim cesto iz Novog Grada, ali kad izadjem osjeti se neka praznicka atmosfera specificna za decembar. Nekad se sam iznenadim desavanju u "gradu" u odnosu na dio grada u kojem zivim. To je ta neka atmosfera Sarajeva i ko izadje u "grad" osjetice Sarajevo u prazickom duhu.
U Sarajevu zvono crkve nikad nije smetalo glasu Ezana.. ali kako da ti to objasnis genocidasima..
Hećine sijalice
Neka malo svjetlecih efekata i romantike.Samo neka puno ne dzidzaju!
e jesu se usrali...
Dajte molim vas trošite struju bezveze od poreza