Najisplativija turistička destinacija
0
Sarajevo u finalu s portugalskim Guimaraesom
Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet oni link izostavili, dajte da idemo na pobjedu :D
Sarajevo je čudo u sred Europe neka dušmani pocrkaju
ahahahhahahahahahahah ja kakva glupost boze moj XD
http://foxnomad.com/category /site-news/contests
Glasanje je otvoreno
glasajte
http://foxnomad.com/category/site-news/contests
http://foxnomad.com/category/site-news/contests/ evo vaaam liiink,kad seljaci ne daju.
šta ti je deremo sve HZ fcs
27.marta se otvara glasanje :)
LINK MAJKU VAM; LINK!!!
@jale jeb.em li ti mrtve huškačke
Ja sam Bosnjak iz Sarajeva i moram te nauciti nesto:Sarajevo ne pripada samo muslimanima,Sarajevo je multietnicki grad,Sarajevo pripada Bosnjacima,Srbima,Hrvatima-ali ne uzbudjuj se previse,jer ovo se odnosi na one normalne ljude-tebi ne pripada sigurno!!!
Mozda je tebi jedan clown kao Nele vrh, ali za ostale je bio mali ruzni glupson, uvijek in the shadow of others. A nije ni Sarajlija. Ako ti on pretstavlja duh Sarajeva, onda si stvarno jadan (ok, to smo vec znali) i nemas pojma o Sarajevu. A to sto pises negativno da ima u Sa, ima i u drugim gradovima.
Samo da znaju da se mi vise ne guzimo za konzervu ikara
Najisplatniji je kljucna rijec....Nije skupo doci do Sarajeva, kad si vec u Europi, i jeftin je grad za posjetiti, ako vec primas placu duplo vecu nego u Sa. Ili se tebi isplati da platis kartu za Bangkok preko 1000 eura, da bi mogao jesti mie za 5 eura....
ko ga voli, voli i voljet ce ne treba nikakvo takmicenje i glasanje da mi kaze da je moj grad lijep, meni najljepsi. Ko ga ne voli, nece ga ni voljeti tamam bio prvi na najprestiznijim takmicenjima. ja shvatam da ljudi iz drugih gradova(mislim na BiH) imaju neki kompleks Sarajeva, ali ne shvatam sto onda svako ko ovdje dodje bori se i rukama i nogama da tu i ostane. ako ne valja idi brate mili ko ti brani?