Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ nusret ze HE-BAO TE SRBIN MEVLID U TVOJ SRPSKI ZAGADJENI MOZAK !!!
@ l Sarajevo je uvijek imalo pravoslavce i katolike i nadam se da ce ih uvijek imati. sram da te bude, ti sigurno nisi djete ovoga grada nego primitivna seljacina koja je pobjegla sa svoje livade
Mr. Puljich is right. You are terrorists and every gamer around the world knows it by now: http://www.klix.ba/vijesti/bih/bih-na-listi-teroristickih-zemalja-u-igrici-medal-of-honor-warfighter/120423015 http://www.klix.ba/vijesti/bih/pogledajte-kako-sarajevo-izgleda-u-igrici-sniper-ghost-warrior-2/120608025
@Mevlid Gdje su ti teroristi da ih raznesemo!
@ziva istinaaa Jesi vidio kako laze! Koji ba teroristi? Ja sam pisac. Pisem knjigu, doduse poceo sam se potpisivati sa kalasnjikovom, pa mi sad tesko pada navikavanje na olovku. Znam da me razumijete, jer je i vas preko 70% nepismeno. Jesi ti vidio tog Puljica kako laze, uhhhh jest\' bezobrazan!
Ne mereeeeee Omere, taman se ti proglasio Merimom, nece niko mijenjati naciju zato sto si ti svoju dobio u podrumu hotela 1993-ce. Lijecite si sami tu krizu identiteta bez negiranja prava drugima na nacionalno samoopredijeljenje (sto po Zenevskim konvencijama spada pod genocid) i krsenja Ustava u kojem su jasno navedeni NARODI u ovoj drzavi. Ne meeeeereeeeeeeeee
Gospodine Puljicu, Vi ste za vrijeme srbo c-etnicke agresije bili na strani istine i pravde, danas sve vise u kac-avendinoj i ostaloj srpskoj popadiji kanibala i genocidasa ! Sarajevo i RBIH-e je bila MULTI u svemu ,drzava TOLERANCIJE i ZIVOTA dok ne poceste svi CJELOKUPNO unistavati SIMBOL i PRIMJER cijeloj Evropi i Svijetu STA JE Bosna bila ODUVIJEK ! Sto se tice mene Hercegovina postoji SAMO U GLAVAMA neprijatelja RBIH-e jer TO JE BOSNA i Nece biti TRECEG ENTITETA NI DVA ENTITETA DOSTA NAM JE HRISCANSKE TERORE U POZADINI KRSTA NA KOJEM KRVARI Bosnjacka zrtva vama i srbima na METI ! U RBIH-i nece biti TOLERANCIJE I ZIVOTA DOK POPADIJA, SVESTENICI I IMAMI IMAJU P R V U i ZADNJU RIJEC ! Hocemo demokraciju i JEDNU I JEDINU RE-PUBLIKU BIH-u BEZ ENTITETA, ETNO - ETIKETA I SIRENJA MRZNJE RAZNIM SUBLIMINALNIM PORUKAMA KONOTACIJOM RELIGIJE I NACIJE SUSJEDNIH NAM DRZAVA ! Srbi u genocidnoj i fasistickoj srbiji barbara Hrvati u Hrvatskoj Bosanci u RBIH- i !
Vi se jos hvalite sto niste ni fasade popravili 17 godina nakon zavrsetka rata??? I to je jos neki simbol necega? A u P.M., taman kad se slozim da je Bosna kao Titanik, tvoj komentar me uvjeri da je ipak kao podmornica. Zakazali joj svi motori, pa ni makac sa dna. Drugi komentari koji podrzavaju GLAVNI GRAD DRZAVE sva tri naroda, ali BEZ DVA KONSTITUTIVA naroda, jos su gori. Koji ste vi talog, koja halasa! Fuuuuj!
Sr.bi i Hr.vati nikada u svome zivotu ne bi smjeli pricati o toleranciji niti o nekim zlocinima nad njima! To je isto da Jev.reji pricaju o zlocinima dan njima u Pales.tini ili Nje.mci o zlocinima Evrope nad njima u 1940 oj!!!
@ @ ziva istin... Pa reci lice da si Komunja.ra odmah. Gore su Bal.ije komu.njare nego sr.bi i hrva.ti po Bosnu...
GROHOTOM SE SMIJEM! HAHAHHAHAHAHHAHAHAH
Da se makar i desetina tolerancije hoce osjetiti u Mostaru, Stocu, Livnu prema Bosnj.acima od strane H.rvata, kao sto je u Sarajevu, Zenici, Tuzli, od strane Bosnj.aka prema Hrva.tima ja bih bio prezadovoljan ovom drzavom!!!
hehehe evo ti jedne zive isine kada u Bosni vise ne bude ni svinjetine ni rakije nece biti ni Bosne aj uzdravlje bas cu popit jednu za isl.amiste poput tebe
Kakva je ovaj Puljic hinja. Pravi hr.vat nema sta. Ode u Australiju i govori kako su u BiH Bosnjaci teroristi i kako se boji za stare muslima.ne njegove jarane koji locu alkohol i jedu svinjetinu. Nije to musliman magar.ce! A ovdje kad dodje uhinji se-sr.bi makar nisu bili hinje kao hr.vati i nisu udarali u ledja!!!
Sarajevo je sada pretvoren u više jedan srednjovjekovni grad, grad prošlosti u kojem vladaju radikalni primitivci!!!
kakvi glupi komentara ovdje ima da ne povjerujes, ovi sto vrijedjaju deruge religije su zrtve dodika, covica, tihica i slicnih ratni profitera. svoje voli tudje postuj i bit ce nam dobro. vecina ljudi u bih su ok i svi zele isto a to je posteno radit i zaradit za zivot.
SVE ŠTO OČEKUJETE I TRAŽITE OD SARAJEVA, POTRUDITE SE DA OBEZBIJEDITE I U STOCU, LJUBUŠKOM, ČAPLJINI, BANJA LUCI, TREBINJU ... I MIRNA BOSNA I HERCEGOVINA.