Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ove skode fabije ili voze kucke sa kockastim glavama ili homici iz travnika
Audi ima auto-školu?
Zaradite i do 300-400$ mjesečno radeći mikro zadatke! Isplata preko PayPala pa na vašu bankovnu karticu! http://www.clixsense.com/?6838625 Jednostavno i besplatno. Hvala svima koji su se registrovali! Vidjet' ćete da se trud isplati!
...gledajuci u jednom Zagrebu kako auta piće, minimalno 80 u sred grada po magistralama itd...znači to zviždi, a sve ima red, svi znaju kuda idu, zašto idu, kako idu... ...onda u ovom sarajevu zaista raja ne zna voziti ako je prosječna brzina ba nekih 30 na sat...puknu se kolone nenormalne vec onaj sto vozi 50-60 je brzi vozač...i opet tako puno udesa...to nije normalno u je.benom rajlovcu ili drinskom...gdje je samo jedna traka u jednu smijer...praktički se vozi u koloni i tu majmuni naprave udes sa brzinom od 40...pa to ti sve govori o našoj vozačkoj sposobnosti!
a ti idi u Zagreb!! kad kažeš "piće", jel misliš na alkoholno ili bezalkoholno? ...
...ne brini, odlazi ti raja! malo se zapitaj što ti niko od poznatih nije ostao u sarajevu i svako ko malo postane neko, ode vanka...je.bena ti Hana Hadziavdagic otisla...Fudo pedercic...a da ne govorimo o svim rok bendovima, glumcima, glumicama, pjevačima itd :-))) nece niko u selu da živi!
svaki dan neki udes
na šta se konkretno žališ, da i tebe neko bubne ili?