Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hvaliti Zilhu je isto kao hvaliti tetu u Konzumu kad ti proda hljeb. uopste mi glorifikacija ove zene nije jasna. kako ne shvatate da joj je ovo posao?
zilha je mafijasica, od tog ulja i brasna je napravila pofinu vikendicu u osjeku :-)
kad su druge tete heklale u svojoj kucu ona je heklala za narod za dzaba.. zato sve pohvale ta tetu.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Anonimnim darovalicima.Hvala i u moje ime. Ugledajte se silnici svih fela.
@OKOnaOKO tako je.. niko njih ne spominje.. a bez njih.. ovog nema
Bajram Serif Mubarek Olsun svim muslimanima! A i onima koji to nisu, zelim da lijepo provedu danasnji i naredna 3 dana, zajedno s nama.... Treba da se radujemo svim praznicima - tudje da postujemo, svoje da slavimo i njegujemo Tetki Zilhi takodjer BSMO, i zahvala njoj i ljudima s njom na dobro obavljenom poslu
Ništa bez Zilhe
musliman ode muslimanu da kupi kurban ovaj mu hoce podvaliti pa ode srbinu i bolje prođe. ne znam o cemu pricamo, mi to nako sve radimo, nako koljemo, nako idemo u dzamiju, nako postimo, nako nam sve i nista ne kontamo.jedni drugima gori od vuka.
realan sam a i sebe kritikujem normalno. to sto sam rekao je pojava za koju svi znamo, cak ljudi i kazu kako ne vjeruju nasima kao da je srbin vise od rijeci i sl. to narod prica između sebe pa se covjek zapita sta se to događa sa nama@ISTINOMprotivLAZI
dobija li se u paketu prsluk s eksplozivom, kuran i ak47? :D
Đe si tetka imal kurbana
Bajram Serif Mubarek Olsun!
Bakir nije cestitao Kurban Bajram:((
"tetka zilha", dođe mi da povratim kad ovo pročitam...BAJRAM ŠERIF MUBAREK OLSUN svima koji slave.
Ništa ljepše od Bajramskih praznika, i Bajramske atmosfere, a uz ovakve ljude je to još ljepše. Svaka čast teta Zilha :)
tako treba citavu godinu.....uvijek treba pomagati ako se moze
o janjadi janjadi... gde odose zivoti vasi mladi.. "ocekuju da kazem uvijek nesto o sustini o tome nije reko ni Aristotel bog zna sta"
@LutrijaBiH yebes ga...sa godinama dolaze razliciti nagoni..ja sam kao student derao armoniku po svadbama od sehera do breze...a danas paucina na njoj..to je zivot prika...
Teta Zilha i dalje ste divna i humana zena! Sljedece godine i ja volontiram, nisam znao da se moze...
Dogodine ceš volontirati a ove godine "ideš" na radu manojlović. Kakav si ti vjernik?
@direestraist nit sam vjernik niti cu ici na taj event. ne moras biti vjernik da volontiras, majmunce malo
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Alah te nagradio!
a tebe uputio komsiji i prijatelju na baklavu, na bajramsku cestitku istom. jel imas takvih prijatelja, jel srbine?
@diiss2 Ko mene kamenom ja njega neću hljebom... Nemam takvih prijatelja, niti ih želim
PRIKAŽI ODGOVORE (8)