Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SVI NA ULICE!!!!!!!!!! IDEMO KOMENTARISATI NA LICU MJESTA.... NASA GRADJANSKA I MORALNA OBAVEZA JE POKUSAMO OVU DRZAVU NAPRAVITI BOLJIM MJESTOM ZA ZIVOT A OVO JE JEDINI NACIN!!!!!
Masovni protesti sutra! Ako je mogao Egipat, Tunis, Sirijia... Mozemo i mi!
Treba rušiti bandu lijanovića i bitange reketaše druga zlajomira lagumoglua. Sve je to ista banda.
Sagledavajuči cjelokupnu situaciju u državi,poljoprivrednici traže nešto što im vjerovatno pripada.Samo vrijeme je da se apsolvira bit poticaja odnosno subvencijailiti dotacija.Zar nema niko u ovoj državi da sredistanje oko ovih stvari te izvrši reviziju korisnika sredstava te na taj način odvoji prave poljoprivrednike od šljama koji se koristi ljudima što proljevaju znoj po njivama.Kada bi samo ini poljoprivrednici i ostali dušebrižnici dostavili pravdanja za dobijena sredstva mogli bi napraviti Kaliforniju.Mislim da će prevladati razum,te da će se prepoznati \"političar i zelenaši\" među pravim poljoprivrednicima.
I sad moram pješke do ciglana...
Milicijo udri po prptestantima. Sad su se sjetili da protestuju ovoj vladi. a u crno nas zavile prethodne vlade. Što se nisu bunili brakoviću i mujezinoviću. Lopovi sad u hladovini češkaju jajca i smiju se glupom narodu, niko ih i ne spominje, a sadašnja vlada mora vaditi kestene iz vatre koju su lopovi prije njih naložili. Mrš bando umri što prije kad dozvoljavaš da te handri vlast. Što je najgore oni ih i biraju, pa kad su došli drugi njima ispostavljaju fakture. Crkni narode, bolje i ne zaslužuješ.
Pa t si međed, čim tako razmišljaš seljoberu primitivni.
Nek zaustavljaju saobraćaj vukovima i međedima u rodnim pizdićima, a građane nek puste na miru.Šta mene zaboli za te seljobere koji bi vazda maaalo skuplje da prodaju, ali da im i država malo mufte da para.
sve dok ne shvatimo da je ovo problem svih nas i da se tice svih nas, a ne samo poljoprivrednika, od ovih protesta nema nista! pogledajmo, francusku -zemlju revolucije, kad poljoprivrednici dizu protest, prikljucuje im se citavo francusko drustvo. najjaca sila podrske su studenti, a bogami i radnici iz ostalih sektora. svako malo blokiraju saobracaj, metro u parizu, time blokiraju sve i ne popustaju dok vlada ne udovolji zahtjevima obespravljenih! pitam se, sta treba ovom narodu da se desi, da bi konacno ustao i izrazio svoje nezadovoljstvo & borio se za bolji zivot!? npr. da u njemackoj ili fr., poskupi struja za onoliko %, kao sto je kod nas...hahaha, sto bi oni sjedili skrstenih ruku ko mi... SVI NA ULICE!!!
jesam se isro raja, bio je prvo šlagić, pa onda tvrdo iz jednog cuga prošarano smeđe boje!
ljuti?
mujaga, nije saobračaj nego saobraćaj. i ne budi glup
Dolaze KRAJSNICI, eto OLUJE bando lopovska
07.08.2011. u 18:58 SVI NA ULICE!!!!!!!!!! IDEMO KOMENTARISATI NA LICU MJESTA.... NASA GRADJANSKA I MORALNA OBAVEZA JEDA POKUSAMO OVU DRZAVU NAPRAVITI BOLJIM MJESTOM ZA ZIVOT A OVO JE JEDINI NACIN!!!!
Idite u svoje vukojebine pa tamo zatvarajte saobračaj seljoberi.Malo vam što zavrćete cijene do nebesa za otrove koje prodajete pa bi sad malo da nas handrite po gradu.
Naravno da bi regulaciju saobraćaja trebao vršiti MUP KS, pa neće MUP ZE-DO...