Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lakse ljudi... bolje doci pet minuta kasnije nego nikad... a bebi zelim svu srecu da prodje bez posljedica
Brz oporavak svima povrijeđenim
Upravo. I kakva je uopste razlika ako zakasnis 10 minuta brzom voznjom ili 15 minuta normalnom voznjom? Zar ce tih 5 minuta stvarno nesto promijeniti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nadam se da je bebana ok
Pita li iko da li je beba bila u pravilno pričvrćenoj sjedalici. Ovako je garant ispala iz ruku. Ne daj Bože da je nešto ozbiljno ali svaki dan vidim bebe van sjedalica i klince svuda po autu. Još nisam čuo da je neko platio kaznu za to iako postoji zakon.
Ne d'o Bog da je bijesno auto jedno od ova tri; zna se ko bi bio krivac ;)
Genijalci!!! Policija misli da je sigurnost u saobracaju samo se na radare nabiti. A iditi sto divljaju ti nista.DA MI JE ZNATI DA LI JE IKADA POLICAJA VAN SMJENE PODNIO PRIJAVU.
Za ovo baš treba biti glup.
Sto se tice taxista ima ih stvarno fujj,,,sto se tice ostalog naroda auuu svi bi da stignu u minuti,,, prednost prolaza ima startnije auto,,,pogotov kod mamini i tatini ljepotana,,,,,pjesaci to ko nadrogirano samo pravo ..stariji ljudi zongliraju po ulicama kao mladici od 18 god,,,.policija samo gleda opet da zaustavi normlanog vozaca,,,,nema sigurniji si bio u ratu pod kisom granata neg danas na ulici od tako zvani normlani vozaca i ljudi,,,nadam se da bebi nije nista,,
Nikad se opametit necemo.
Na Čengić Vili i Otoci svako malo neki sudar. Toliko vozača koji nigdje ne gledaju, kao da ne mari ni za svoj, a kamoli tuđi život...
Garant crveno?
...polukružno gdje mu nije mjesto i bez gledanja šta "nanilazi"...jer, zaboga, za to treba imati iq iznad 150...
Ko jos ima vremena da gleda kuda vozi?