Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
teško sarajevu s vama....
čuj ovoga ispod mene, Sarajevo glavni grad BiH, kome , gdje, šta, sa čime, tko...
Tvoje mame pizdha.....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
"Glavni grad BiH 6. aprila slavi 550 godina od osnivanja, 72 godine od oslobađanja od fašizma i 25 godina od početka najduže opsade nekog grada nakon Drugog svjetskog rata." Valjda se SLAVE godisnjica osnivanja i oslobadjanja od fasizma, a OBILJEZAVA najduza opsada? Nije valjda da slavite opsadu?
ne slave................ali je se sjecaju.......
@mirrorce Autor teksta slavi.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
placas nam kafe od nasih para....e J E B ti oca hostaplerskog
Jel račun otvoren da večeras izvedem žensku o trošku grada...
Akcija dana kod Skake; Sunecenje 3+1 gratis : :)
Malo ce te se nacekati za tu kafu, jer dok dodju gradjani sarajeva iz zenice i bijeljine, popit ce svu kafu ove "poslijeratne sarajlije"
Gledaj Skake Teleta SDA! Izvinjavam se svim Teladima BiH.
https://youtu.be/PVm1BRNwoJY
Kolektivno sunecenje
Obavezno, a najprilježnije i vehabije i dva puta.
Sretan ti rođendan voljeni grade. Znam da u svojim njedrima duboko čuvaš antifašističke tradicije, da si duboko u sebi protiv svakog nacionalizma,, šovinizma i vjerskih oligarhija, koje dosipaju ulje na vatru nacionalsocijaldemokrata. Znam da duboko patiš što smo zaboravili na Valtera Perića i partizane koji su oslobodili ovaj grad 06.04.1945. od fašista i da ovaj dan vezujemo osvetoljubivo za dan početka opsade Sarajeva u zadnjem ratu u kojem su međusobno ratovali narodi BiH.
Aj hvala bogu da nam nešto plate pa makar i tu brlju od kafe hahah
Pozvao nas bot na šišu
Sarajevo ljubavi moja! ❤
skaka kad iz svog dzepa budes placao te kafe onda se K U R C i
nijedan dosljak ne moze biti veci medjed od ovog "starog sarajlije" ... jad i bijeda sda vlasti ...
Kad je dosljak - ne valja, kad je skolovan - ne valja, kad nije dosljak - ne valja, kad je neobrazovan - ne valja. Ima li ista da valja? Ne mozes narodu ugodit da zvijezde sa neba skines i doneses!!
hajte na kafu, a moze i sunet dzaba
Bolje je da mi sami kažete imateli ne dja bože neosunećene djece, nego da vas tražim u svojoj bogatoj kartoteci, dok sunećenje ne postane zakonska obaveza !!
Priđe ti drot na ulici i kaže skidaj gače da vidim jesi li osunaćen, u protivnom ti ide teška globa, a ako nemoš platiti onda sunaćenje i godina zatvora.