Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta su ovi prali sudze,a ovi ih ometali,pa sta fali hajd bogati.....
http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/25940/sb_saznaje_uhapsen_bakir_dautbasic_pomocnik_ministra_sigurnosti_bih.html UMALO NAM NE POSTADE NOVI MINISTAR SIGURNOSTI.E SIGURNA SI BOSNO NEKA TI JE ALLAH DRAGI NA POMOĆI A I NAMA KOJI SMO TVOJI DRŽAVLJANI.
Ili već Ministra odbrane,svejedno je u svakom slučaju.
ODE FAHRO U STO P.M.
OPTUŽNICA u Prištini ,Juli 2014: ORGANIZED CRIME, contrary to Article 274, paragraphs (1), (3) and (7) CCK, because the Defendant, Naser Kelmendi, in co-perpetration (pursuant Article 23 CCK) with Fahrudin Radoncic, Ekrem Lekic, Muhammed Ali Gashi, Milovan Jeremic, Ljubisa Buha "Cume", Milan Ostojic "Sandokan", Naser Oric, Senad Sahinpasic, Nebosa Vukomanovic, Raseta Strahinja, Benjamin Halilovic, Edin Ahmetshahic and others, against rival gangster boss Ramiz Delalic "Celo",
Nije ni čudo da su u BiH vlastodršci i parlamentarci nadigli toliku nesnosnu dreku protiv STRANIH SUDIJA !!! :)) Oni neće da optužuju nekog lokalnog šanera i sitnu ribz nego udri HOBOTNICU U GLAVU !
D.C ,B.I,M.D...kad ovo budu inicijali uhapsenih,vjerovacu sistemu
"Sud u Prištini je želio da čuje svjedokinju Azru Sarić, ali nije uspio da obezbijedi njen pristanak da svjedoči video-konferencijskom vezom. Kroz komunikaciju sa Sarajevom shvatili smo da ćemo teško dobiti njeno svjedočenje”. KOMENTAR: Fahro se čak i zajebavo jer je tvrdio da je BAkiru i SDa dao GLANATNU ponudu. Naravno javnosti je malo poznato da se sudija Keljmendiju preziva GALANT !! http://www.vijesti.me/svijet/sarajevo-koci-sudenje-keljmendiju-816259
Svjedok Azra Sarić je švalerka ubijenog Delalića. FAhrudin svjedoči 25 marta u Prištini, pa Klix treba da pošalje svog reportera na vrijeme tamo, računajući i na vrijeme za vizu :) Jer , 26 Marta je suočavanje u Prištini Šejle i Fahre ! Jeboti ja suđenje O. J. Simpsonu , u odnosu na ovu medijsku poslasticu !
Udri u glavu ,nemoj vazda po repu,
Pa vi ste dozvolili da vam Siptare pale i zare Sarajevom. Alal vam qurac. Taman kad pomislim da 'snjOOci mogu biti gluplji, oni me iznenade.
Svjedoci Zijad Turković i Fahrudin Radončić i još 68 drugih ! Dakle Naser Keljmendi je imao širok krug poznanstava poslovnih suradnika i prijatelja. Fahro je za 300 000 Km uspio izganjat status svjedoka mjesto optuženog. Sada kaže oslobođen, ganja novi neboder u Sarajevu ! DA SE NIJE ZAJEBO U KALKULACIJI ?? http://www.nezavisne.com/novosti/ex-yu/Na-sudjenju-Keljmendiju-70-svjedoka-svjedoci-i-Turkovic/253587
N. K. NAser Keljmendi