Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zali boze sto se momci umorise i potrosise gorivo, sudstvo ce ih pustit van za cirka...15 dana
*double facepalm*
Neće oni ni do subote bit u pritvoru. Valja njima drogu valjat preko vikenda, tada je promet najbolji ???
Pola ove robe ce ipak zavrsiti na ulici, koju ce drotovi prodat nekim dilerima, nemate vi pojma ljudi sta se ovdje radi.
kako stvari u ovoj zemlji stoje,droga jos nijednom nije poskupila,a sta cemo sa ovima sto nam legalno pare otimaju trovajuci nas vakcinisanim lubenicama,vodom sa cesme pa i onom flasiranom,plinom,politikom,vakcinama,smjesnim sudskim presudama za ratni zlocin itd.itd.itd da skratim listu mogao bih do prekosutra nabrajati!!! POČNITE HAPSITI ODGOVORNE ZA EVROPSKI STANDARD ŽIVOTA,(kada su cijene u pitanju)!!!! A KADA SU PLATE U PITANJU (PARAAAAA NEEEMAAAA)
NOSTRDAMUS 1o, pa najlakse je navuc dobro vaspitanu djecu,zato sto su naivna i neskvarena i dovoljno je trenutak nepaznje , da im dzubrad ubace drogu u pice. Kada djeca izlaze vani stal o igovorimo uzimaj flasir ano pice i neka ga otvori pred tobom,ali se moze desiti ,zbog njihove mladosti ds to zaborave a ova dzubrad iskoristemii
Dajte imena i slike.Što ih krijete???Objavite sliku kad neko ukrade saksiju a dilere krijete.FUJFUJFUJFUJFUJFUJF DAJTE SLLLLIIIKKKEKEE IIIMMMENNNNAAAAA.
Pobiti stoku,oni su ubice nase djece,dabogda ih stgle suze majki kojma su se djeca navukla na drogu.
roditelji su ubice svoje djece,vaspitano dijete se nece drogirati
nostradamus10 Ne seri
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
www.nebitno.net
sta oni istrazuju i koga oni stite i od cega - pa sta mi imamo s tim sto neki mafijozo trguje drogom, ako ima trziste onda ce on i da proda to nekome kome treba - s obzirom da su u bosni svi kokuzi onda ne vidim razlog za rizik normalnom covjeku koji nema sta da jede (niti jebe). Ako oni tu drogu samo salju dalje u evropu, pa sta mi imamo sa time, neka to rade, imaju pravo na trgovinu, neka momci rade nesto, moraju i oni od necega da zive... nema tu neke stete za bosnu, koliko ja vidim... zasto se trose nasi policijski resursi a dodonja negira drzavi i niko nista...
dje je opojna droga alkohol?
cuj opojne droge. hahaha
Dajte imenaaa pičkicee malene
Samo hvatajte. Jos kad bi politicare bacali na pod kao sitnu raju,bilo bi dobro.Ovako politicar izvodi specijalce iz zgrade.Ipak on ce izaci kroz par dana i neko ce dobiti svoje.