Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel ima sta protiv napada od ovih lutalica?
prodajemo karambolku za astru, malo izgrizena.
Rooney- Ti ko i mama tvoja morate nešto držat u ruci
psujte seljaci, ne znate nista drugo....
Av-mau, je.b.e.m vam sve bolesno posred pi.c.k.e.!
Ove što komentarišu treba eutanizirat. Zli šljam, koji se samo bespomoćnim životinjama može kur.čit.
STRASNO! Kad citam ove komentare najezim se..pa kako ste tako negatvini i povrsno gledate na ovaj problem..eto vi se brinete o penzionerima i nezaposlenim i govorite ljudima koji pokusavaju uciniti nesto pozitivno za ovo drustvo da su tatini i mamini sinovi! pa pokrenite i vi svoje lijene debele guzice i uradite nesto drugo osim sto kritikujete sve i svasta...nekima ne moze promaci ni jedna jedina vijest da ne istresu svoje fristracije putem glupavih komenatara..fuj kako smo zatrovan narod dobro imamo hljeba jesti ikako...
Ublehaši, plaćenici, tatini i mamini sinovi i kćerkice što nemaju pametnijeg posla nego da se bave problemima koji nas uništavaju. AV-MAU nahranite 500 000 nezaposlenih i zaposlite ih!
YEEE.BOO.... li vam pas maćku u pi. ch.ku da me se pogrešno ne shvati, nemam ništa protiv ljubimaca, al ovo njesra od propisa i zakona zadnju godinu...mislim haloooooooooo
Hoce li i na sajmu biti propaganda tipa \"nisu psi krivi, vi ljudi ste krivi\"...? :)
dolazim sa bejzbol palicom, prvo cu ta potamanim ove djukele po gradu, pa cu onda vas bijem.........
Sajam usamljenih paćenika.
Dolazim obavezno da popijem jedno s\' nogu.Kupio bi i ja nešto al\' mi niko nije drag. Plačateli vi pdv. od prodaje te buvlje robe? Nemojte da šaljem svog inspektora.
\'\' svojim najdrazim\'\'? pa od kad su to hajvani najdrazi, drazi od djece, fam i liju vam ye. bem poremecenu?
satova, satova...