Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Skaka,svjetsko priznanje a nasi u Sarajevu nece da priznaju da je organizovan spektakl. Osvjetlao ai obraz nas Sarajlija,hvala ti.
Svi priznaju naše uspjehe osim naše zalosne vlade. Skaka ti si pokazao i dokazao da si klasu iznad svih ovih poslovnih politicara. Da je vise Skake a manje Dine gdje bi nam kraj bio.
Masonska posla.Izet Radjo Joker,Skaka budala i longitudilala,ovaj srpski seljak sa nevidjeno seljackom facom i frizurom.Davno je Albert pao kurcu za usi.A,Skaka placa fotografa koji samo njega slika.Kreten carsijski
Prijavite se za svoj brzi i povoljni kredit s 3% kamate. nudimo internetsku uslugu 24 sata uz uslugu dostave kredita od 4 sata. kontaktirajte nas danas za vaš kredit putem: email: [email protected]
Veliko hvala Maroku na nagradi by skaka
Evo KAKE SKAKE,skakavac je li dosta više budžetskih putovanja,pa nisi ti ministar vanjskih poslova,mada bi ti to sigurno želio biti
Treba izvještaj o utrosku podnijeti vladi KS
Skak bi po svojim djelima za Sarajevo trebao biti izabran na dozivotnu funkciju gradonacelnika jer mislim da niko nikad nije ovoliko uradio za Sarajevo. Kapa dole majstore.
Sad se NiP ovci dopisuju,Dino sta sad da radimo vidi ovog sta uradi, Dino odgovara, lopte mi, samo da nam je helikopter kupiti bili bi bolji od njega a ako to ne bude namaci cu ja za slijedecu godinu milion da ga podijelim pa cemo i mi otici u Monaco, bar moj Harun i ekipa
Abdulah Skaka ist Walter
Bravo, bravo, bravo! Bez Skakine vizije ovo se sigurno ne bi ni realizovalo!
Ovako to rade uspjesni, ambiciozni i pametni mladi ljudi. Po ovome ce se pamtiti Sarajevo! Ne volim ljude hvaliti ali Skaka zasluzio si od ovog Grada mnogo vise nego sto smo ti dali!
ova ubleha gradonacelnik tzv istočnog sarajeva u svakoj prilici se trpa gradonacelniku sarajeva
Nikad ponosniji nisam bio na nekog politicari. U moru losih vijesti, covjek nas predstavio vas onako kako i zasluzujemo.
Ovo baš nagrada kao za djecu (čitaj levate), a ni Skaki nije bilo mrsko otići do princa možda baciti i koji krug ruleta.
@Division jesi lud kru te eba
Ovako se predstavlja grad koji volis i drzava ta koju se boriš. Aferim Skaka, još dugo da te gledamo na ovoj poziciji