Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jel to ostalo iza goloruke tzv. Abih?
NEMOGUCE.........nemerem da vjerujem
Ovo je samo jedan od dokaza za agresora šta ih čeka u budućnosti i da nismo vise golotinju sada smo spremni otkako......
Jesmo mi glup narod (bosnjaci), uvijek kod nas se oduzima oruzje, a kod srba nikada. Opet ce nam biti isto
BiH je moja domovina i strogo sam protiv ilegalnog posjedovanja oružja, ma o kome da se u ovoj zemlji radi. Nitko nije glup što je razoružan, nego, što je nabavio ilegalno oružje, što je potpomogao stranim silama da naoružavaju ljude u BiH kako bi je za svoje potrebe mogli destabilizirati i zametnuti među narodima BiH novu kavgu i rat u kojem oni neće krvariti i ginuti nego opet naša omladina i ljudi... Ne treba gledati usko nego dobrobit svakog čovjeka, žene i djeteta u ovoj jadnoj BiH.
I ja sam za oduzimanje ilegalnog oruzja, ali mislim da to nije ravnopravno, npr. oni momci iz Bilece sto su pucali iz puske kad je Djokovic pobijedio, jel legalno imati AK-47 ?
Ovo se spremalo nešto. Urota neka. Nije ovo iz rata. Mistery
da nam je samo ovo na slici bilo na Otesu i Azicima - ne bi nikad onoliko jadnika izginulo.....