Komentari (224)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e tobejarabi roditelja
Više se oni pogubili
Jedino lijepo sto danas procita i Vide Fala Allahu Dz.S.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Nek si se ti nama naspavao, živ i zdrav bio
Ovo isto ono kad traziš naočale, a one na tebi...
Ovako je slicno kod komsije mala nestala, cijela mahala se digla na noge. Poslije 2 sata je nasli kako spava u ormaru. S djecom nikad ne znas i nikad opreza dosta.
obavezni IQ test prije nego se dopusti da se prave djeca
Zapitajte se kakvi su to roditelji koji pojma nemaju gdje im je dijete....
Hvala Bogu kad je bila lazna uzbuna. Ja ako izadjem iz kuce na 5 min. moja djevojcica se obaveno sakrije i usuti. I svaki ali svaki puta mi se odsjeku noge. Sve dok se ne odvali smijat.
bas ideja za film
Hamza legenda
Ovi što negativno komentarišu, nemaju, možda, djecu. Kad je dijete u opasnosti, tu razum prestaje i misliš samo na najgore. Hvala Bogu kad se sve dobro završilo.
Joj botova
Kevin na aparatima.
hehehe a mali Car se zavukao, sanjao djecacke sne :)))
Mozes li pisati bez toga Car kralj ovo ono? Ne mogu da podnesem ulicni rjecnik.
Nije bas da je ulicni, ali slozicu se s tobom.Misljenja sam da treba korisiti sve ono sto trigeruje siroke mase, bar se ja trudim da cinim to ;)LP
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
legendo mala, svaka ti cast. odmorio si se
Vragolan neki...vidi se na licu...:-)
mater mu hebem što me nasikira bez veze, al haj nek je kod kuće.
Car! Otismo malo da se odmori