Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za svu malu raju i njihove roditelje,ovo je sigurno jedna lijepa vijest!Vrtic izgleda vec prelijepo,a radovi se privode kraju i uskoro ce sreca biti na licima male raje,koji ce sretno provoditi svoje vrijeme i druzenje!
@Djevojcica Iako nema direktnu nadleznost nad ovim obrazovanjem opcina Centar svim silama i naporima trudi se da na svakom polju pomogne svojim gradanima,da im olaksa svakodnevnicu i da se Centar napravi boljim mjestom za zivot.Zbog svega toga treba biti iznimno zahvalan i ponosan na takvo rukovodstvo
@Djevojcica U jednom objektu i vrtic za nase najmlade i centar za zdravo starenje za nase najstarije stanovnike.Odlicna ideja i svako ce za sebe da dobije kutak koji zasluzuje,a niti jedno niti drugo nece smetati.Ideja je odlicna i gradanima se u pravom smislu te rijeci poklanja prostor na koristenje,za zabavu i odrastanje.
Jako bitan projekat koji ce uskoro biti uspjesno zavrsen. Svaka cast, jos jedno obecanje koje je ispunjeno.
@mirela74 Iako nema direktnu nadleznost nad ovim obrazovanjem opcina Centar svim silama i naporima trudi se da na svakom polju pomogne svojim gradanima,da im olaksa svakodnevnicu i da se Centar napravi boljim mjestom za zivot.Zbog svega toga treba biti iznimno zahvalan i ponosan na takvo rukovodstvo
@mirela74 U jednom objektu i vrtic za nase najmlade i centar za zdravo starenje za nase najstarije stanovnike.Odlicna ideja i svako ce za sebe da dobije kutak koji zasluzuje,a niti jedno niti drugo nece smetati.Ideja je odlicna i gradanima se u pravom smislu te rijeci poklanja prostor na koristenje,za zabavu i odrastanje.
Jedan po meni od najbitnijih projekata toliko male raje ceka na listi da se upisu u vrtic, a ovo ce roditeljima sigurno olaksati proces cekanja.
Bolje ovo nego ono ruglo i rusevina u kojoj su se skupljali narkomani.
Nekako bas brzo teku radovi, ne da mi je drago nego jedva svi cekamo da se sve zavrsi dugo ocekivani vrtic, kad se hoce sve se moze.
Ovaj vrtić je i više nego potreban na ovoj lokaciji, a naši mališani uživat će u novim prostoru
Za malu raju ovaj vrtić je bio prijeko potreban i sve pohvale za napredak i ovaj projekat
meni ne smetaju ove neg. ocjene komentara . samo izgleda svima vama zao politicara u gasnoj komori predpostavljam da su vam rodbina pa imate hajra od njih.
Bas dobro da je ovaj zapusteni prostor uredjen i da ce ovaj dio uskoro imati vrtic za kojim postoji velika potreba,a i centar za zdravo starenje,veliki posao je obavljen i svaka cast na rezultatu.
Gradu su neophodni ovakvi objekti kojim ce se rijesiti problem nedostatka mjesta u postojecim vrticima,odlicno da ce djecica dobiti jos jedan novi prostor za igru i druzenje.
Puna podrska za ulaganje u izgadnju predskolskih ustanova,podizanje kvaliteta i dostupnosti predskolskog odgoja i pohvale Opcini Centar koja je naporno radila kako bi se ovaj projekat uspjesno priveo kraju.
Stavljanje ovog vrtica u funkciju ce biti veliko olaksanje za roditelje,odlicno da je realizacija ovog velikog projekta u zavrsnoj fazi i nadam se da ce uskoro poceti sa radom.
Kvalitetan projekat,drago mi je da ce malisani dobiti novi prostor za ugodan boravak i igru odnosno bolje uslove za odrastanje.
Divno.Naša mala raja je zaslužila jedan ovakav objekat.Opcina Centar ove godine najviše ulaže u obrazovanje koje je osnovni faktor u našem društvu.
Od mene za ovakve projekte kojumi su pun pogodak samo mozete dobiti pohvalu i cestitku.Ovo je nesto sto nam jr bilo prijeko potrebno i lokacija je super.Pristupacna i nekako zgodna za sve nas roditelje
U prave stvari se je poceo budzet Opcine Centar ulagati i gdje god da pogledate mozete vidjeti nesto novo i nesto sto je promijenilo izgled grada u maksimalno pozitivnom smislu i smjeru.Tako je i sa ovim buducim vrticem kao i centrom za zdravo starenje.Odlican posao je uraden
Predskolski odgoj smatram najbitnijim u covjekom odrastanju i formiranju licnosti.Djeca ce dobiti svoj prostor,svoj mir,roditelji nece imati brigu oko prostora da li je star,da li ima vlage i slicno.Sve je tako novo i treba ovo cuvati i postovati