Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NAPOKON!
TeTitine plocice ispred Skenderije trajale su 48 godina,a vase ako izdrze 5 godina ja cu biti presretan,jebem vam mamicu hostaplersku.Milion maraka za plocice i to rok trajanja 5 godina.A garancija 6 mjeseci.
Živim za dan kad će se kompletan kompleks Skenderija renovirati. Dom mladi je svakako renoviran, ostaje još plato, ledena dvorana, mala dvorana i dvorana Mirza Delibašić. Zar nisu u stanju nafatati neke Arape da renoviraju, daju im poslovne prostore i ćao?
Niko vama ugoditi ne može, kad je staro neće da renoviraju, kad se renovira opet svi imaju nešta protiv i Kapo lopov, a onaj što je prije njega bio direktor što ništa nije radio 4-5 godina on je sigurno pošten bio ?!
Prodajem sive betonske ploce,iste ko sto ce biti na platou.Povoljno
Ružna ili lijepa, Skenderija je dio ovog grada, a mi se sjećamo i njenih boljih dana, kada je bila puna života i manifestacija. Ne znam da li današnje vlasti imaju mentalni sklop da joj vrate stari sjaj.
Ma ja pravi samo Sarajevo a ostatak FBiH tko zasto!
Rece vjerovatno Hercegovac kojemu je i Sarajevo i ostatak Federacije napravilo autoput kroz onaj krsh, a tipa imaju 1/7 stanovnistva citave Federacije. Ako se iko treba zaliti, to je bosanska Krajina sto je zapostavljena, a ne vi gospodo :)
@manki Tuzla jarane....Nije mi jasno zasto minusi, jbg da li je istina ili ne. Ako je istina sto ba minusi. Sramota brate sramota....
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Neka, nismo ni ovo potrosili!
Hocel' biti zatvoren sexy shop "Softpack" dok se plato renovira???
Jel second hand ili je nova roba?
Taman su digli prašinu i razrovali u sred turističke sezone! cccc I svaske godine isto: RADOVI U SEZONI!
nek rade ljudi, bolje nego da stoje onakve razvaljene ploce usred grada.. mogli su i prije pet godina, ali bolje ikad nego nikad
Bilo je krajnje vrijeme
jos dodati fontanu ispred i koje drvo posaditi ljepota
U Sarajevu ima ruznih gradjevina,Ali Skenderija i RTV-dom su naj ruzni.
naj-ru-zni-JI. cuj "naj ruzni" grom te ne *ebo´ koliko smo nepismen narod to je strasno.
@manki Dobro je da si ti pismen,vidis da ima neko i pismen,svaka cast.Jesi li negdje ucitelj ili samo na klix-u prezentiras svoju pismenost?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
E jebiga-ja mislio ploce ce biti zelene!!!
sve vam je džabe ako ne sklonite sve one cirkuske šatore na platou ko autopijaca nedjeljom.....pošto su sve privremeni objekti miči ruglo
Ostavi cu mladjima u amanet:Ako se nekad steknu uslovi da se kompletna Skenderija zaminira i da se svo to ruglo od betona odvze na smece,Na tom mjstu da se izgradi dzamija i bezistan kakvi su nekada bili i jedan zajednicki veliki nisan i da na njemu budu upisana imena i prezimena svih onih sto su tu bili ukopani.
@god Free Ugusi ces se u mrznji, isfrustrirana fukso.Ti tvoji idioti su rusili lijepo a pravili ruglo kao sto si ti.
@god Free Sta ti znas o ljepoti i korisnim stvrima?Idi se lijeci fuksetino.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tako i treba , ne mogu se kasnije popeti na dvoranu pa slikati na platou već mogu #respect