Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo vec se pocelo slaviti, onaj momak dobio metak u vrat.
rucak djaba, nocenje skoro djaba, kao slag na kraju metak dobijete besplatno
SELENDRA
imamo mi želju i sarajvo ponose grada našeg
Metak mu prošao kroz vrat Pucnjava na šetalištu u Sarajevu, ranjen 24-godišnjak Jedna osoba je povrijeđena u pucnjavi koja se dogodila u četvrtak oko 19 sati na šetalištu uz rijeku Miljacku u Sarajevu. BAS SE ISPLATI DOCI U SARAJEVO I FASOVATI METAK, NOZ, SARAFCIGER, PAJSER. TO SE BAS ISPLATI I TO DEBELO...HAHAHAHA
Čestitam rodni grade.Ovo ti je dobra reklama.Neka nam je sretno svima :)
i ko će nam sada dolaziti? štokakva bijeda, fukare, probisvijeti i p.e.d.o.f.i.l.i, da se dobro provedu za par eura, bez da ih interesuje kultura, muzeji, istorija itd...
ja sam glaso bar jedno 200 puta za naše. prst mi nateko ko stupa.
A zasto ja kad god se vratim sa puta u ovo moje rodno Sarajevo koje najvise volim i u kojem cu ostati do groba, sam sebe uvijek zapitam u kojoj ja rupetini zivim? Svugdje gdje odem vidim sredjen grad, besprijekoran gradski saobracaj, sve ono sto nema kod nas. Odes vidis sta su ljudi pravili prije 1500 godina, koliko su ulagali u kulturu, u to da generacije iza njih imaju sta pokazati svijetu. Budimo realni, da vam neko od stranaca dodje 7 dana u goste, sta mu mi imamo pokazati? Na stranu lokal patriotizam. Svako ko je malo vise putovao po svijetu, slozit cese sa mnom. Meni i nije bas jasno osim ove mjesavine istok/zapad na jednom mjestu, sta je strancima ovdje toliko zanimljivo. Pa mi nemamo ni muzeja kako treba.
sad ce nam samo turisticka sirotinja dolaziti. ajmo braco siptari, navalite.
We are the Champions.
Samo vi serite i kritikujte idioti a nesto uraditi da u ovoj zemlji bude bolje i ne pada vam na pamet fuj..
nidje veze , sami za sebe glasali , Sarajevo bezveze , sta to ima lijepo u Sarajevu? nidje veze...
Ovi dušmani će pocrkati od zlobe!! Nije bitna ovo \"takmičenje\" već kolika mržnja izbija iz pojedinih komentara. AaaLii ima nas i koji volimo ovaj grad.
Sadaka City - sad i zvanicno!
Naravno da su Portugalci zakazali jer nemaju tako frapantan procenat pacenika sa poremecenim sistemom vrijednosti kao u BiH, pocevsi od redakcije ovog portala pa do ponosnih glasaca. Sarajevo bi eventualno moglo uci u finale najmorbidnije turisticke destinacije zajedno sa Bagdadom, Volgogradom i Hirosimom, e tu bi bila mrtva trka i neizvjesno do kraja.
Meni je moja Bosna najljepsa na svijetu, meni je moje Sarajevo najdivnije na svijetu. Moj dom, moja ljubav.