Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro pa nije odlučio da posjeti Avazov toranj :)
probao rakiju, desava se...
A da ga vidi babooo! :D
http://www.youtube.com/watch?v=cwfsqkIkT2g
miljacka nije ni rijeka ni potok, miljacka je sarajevski odvod fekalija. drugim riječima, septička jama, guznog crijeva.
uzimam kesu, uzimam papir i vidim debelog pijanog rusa kako silazi i gazi miljacku. odem onom shoshonu preko puta sto cuva ohr i kazem mu eno ba pijanog rusa hoda po miljacki. on ne vjeruje. eno ti ba pijanog rusa gaza po milji ba. ne vjeruje on meni i ja ga uzmem kad tamo imas sta vidit, rus se kupa sa patkama. gotov. dihterija, tifus....pozelio covjek drugi svijet.
Ljudi, ja sad sa Vilsonovog sa cukom, eno rusa opet tamo, pijan k\'o letva, sam u ogrebotinama kako je zvekno jutros :))
hvala bogu da se nije utopio
pomijesao rakiju i votku...
ko kaže da je up\'o
Ovoga Rusa bez veze možemo komentarisati, a ljetovanje Bolića ne možemo! Svašta! Šta će u Baškim vodama kakav je to patriota Bosanac, zašto nije u Neumu? Ako je Bosanac tamo treba da bude! Ili, iznimno, u Antaliji u prapostojbini, ako već hoćete. E, Boliću, Boliću!
nazdravljot rus, uzivaj u pravom gradu gdje su svi dobronamjerni pa i ono malo manje dobrodošli!!!
Sreća pa je pao u Miljacku..Da je pao u Mississipi, vraga bi ga izvukli dok ne pokaže broj socijalnog i zdravstvenog osiguranja... Bar imamo ažurnu Hitnu UPOMOĆ!
da ne zivim u sarajevu pomislio bi da je miljacka stvarno plava kao na slici gore.
Koja legenda. Pio sam često sa Rusima i rekli su mi imamo mi raznih vrsta vodke, neke su kao špirit ali što vi ovde pravite rakiju..to se sa ničim kod nas ne može poredit. Vjerovatno ga je i rakija upropastila! :)
Bilo bi senzacija da je bio trijezan.
ne mogu da razumijem ovaj komentar \"hahahahhahahahahahahhahahaha hahahhahahahahhahahahahahahha\", na kojem svjetskom jeziku je čovjek komentarisao? Može li netko dešifrirati ovaj koment, i uz to 15 lajkova?