Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zasto se ovo radi?...kakve su ovo prvokacije iz sarajeva.....zasto se u sarajevu obiljezavaju srbski,pravoslavni pa i jevrejski praznici?....sarajevo je najvece stratiste srbskog i jevrejskog naroda a sad neki srbi i jevreji dozvoljavaju da zlocinci relavtuzuju stvar i da dozvole bosnajcima da na ovakav nacin vredjaju srbske i jevrejske zrtve.....
sevap je dati!
Čuj bogati hahahahaha bogati hahahahaha
Napokon cifra koliko je srba u Sarajevu i kako zive.
Kućni odgoj mi nalaže da čestitam svima onim koji slava pravoslavni Božić. Sretan Božić ! Sa željom da ovaj i sve naredne proslavljate u miru i sreći, sa svojim srodicima komšijama.
korekcija- i komšijama
@uprolazu1 fino su te roditelji odgojili, svaka cast :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hahahha Treba vama Srbima jos malo osiromasenog uranijuma da se opametite jednom za sva vremena i naucite se redu.
Aferim!