Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vala kako je dizajniran kružni tok samo čekam kad će BUgs Buny iskočit iz one rupe
@Naslovnica1 Iz prostog razloga je losiji od ostalih. jer vozila sto dolaze iz pravca z.stanice tesko da kad i uspore, jer prakticno oni misle da nije ni kruzni tok ako nastavljaju prema tunelu!
A da nam obrazlozite sto je lose "dizajniran" i sta je problem sa ovom kruznim tokom!? Osim sto okolni prostor nije uredjen jer se radi o privremenom rjesenju do pocetka gradnje I transferzale.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Velešići su regija za sebe. Oni imaju svoja pravila :D
I Klix malo "pukao". Čovjek senilan,pogriješio pravac,pa da ga na vrijeme ispravi,a vi se pravite budale i govorite da je jako čudno..
Prenijelo ga
I pilot pa pogriješi....
Pos'o da se vrati
Bilo je i gorih...ispred mene nedavno Golf od tunela pravo proleti prema željezničkoj ovom trakom kroz čitav kružni do ulaza iz drugog pravca i uleti pred autobus, zamalo ga ne satra 'tobus...
@Chuckborise za taj na E(I)lidzi ne znam, al' znam da su ljudi od ovih par ovdje napravili cuda i da je protok saobracaj strasno dobar
nemojte ruziti vozaca, sigurno je crnogorac
Garant je nešto zaboravio kupit u Pennyu pa se vraćo:))
http://www.avaz.ba/clanak/178462/sarajevo-pedofil-edin-sebo-koji-je-seksualno-zlostavljao-osmogodisnjaka-pusten-iz-pritvora e ovog majmuna sad treba dobro iskarati dok je na slobodi
Čudi me da nije Golf 2. Mada, slično je.
I kaze pezo, reno...citroen. Nema bez svabe nista.
ovog treba odma za presjednika i to ne neke stranke vec cjele beiha
ovaj jaci od onog sto je vozio u rikverc na autoputu
Kupljena vozacka...
Ajde tko ce li ga znati, mozda tamo di je on polagao nema kruznog toka. Nije da ga svaki BiH grad ili selo ima, ja vjerujem da je jedan od tih ;)
Tako ti je kad s traktora u grad