Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvo malo baciš znoja, pa onda tako "mirišljav" kroz ferhadiju, pa na kaficu u štrosu :) Mislim super ideja, ali jel se moglo postavit na neku bolju lokaciju ili sve nagurat u ovaj parkić?
pa to je trg alije izetbegovića..... eee nije mala stvar ...a i grad je obična mahala pa me i ne čudi
Ne vidim lidere da se malo relaksiraju ,nemaju vremena kradu to im je vaznije.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I ako je park poprilicno oskudan, svaka cast. Treba mnogo vise ovakvih stvari, a manje kafana.
ti se natakari na to biciklo pa vozi do bajrama.... pusti se kafana
E moj Musa...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
igraju sa narodom,dajte ljudima poso,hleb,gladan je narod .lopoviiii
Pa moze li vama ista valjati u Sarajevu???
Tipično po onoj" Vidjela žaba gdje se konji potkivaju - te i ona podigla nogu. Bolje je ovim ublehama u vlasti da povedu računa o zdravlju populacije na drugi način: Zdravstvo, školstvo, zagađenje grada, čistoća u gradu i oko njega, cuke i slično. Ovako samo pomaže individue koje su se uhljebile u NVO-ima. Možda Hadžibajrić tamo i ima nekoga svoga?
razvalice to stoka brzo...nazalost
teretana u svakom centru u sarajevu.i umjesto da naprave kakav dobar park za djecu, oni ovo. svaka cast.
nidje veze to je trebalo u neki park kao i svugdje u svijetu spravice kao sto je vratilo itd a ne :/ E cuj na trgu.........izmedju serija pri odmaranju malo šaha sa penzionerima :P
Zdrav život Zabraniti alkohol i duhan
Ne kaze se dzaba u zadravom tijelu, zdrav duh
U ovom slučaju bolesna pamet!
Hoće'l neko da kupi 4 fitness sprave, sivo-žute, malo korištene?
Sve pohvale za ovo, treba vise ovakvih parkova u gradu, samo da se ne nadju kreteni pa da ne sjebu k'o i sve ostalo
Jao koja glupost pa ako su tako pametni zasto nisu stavili u AT Mejdan park vec ovdje nacalili u sami Centar grada i bas ce neko u šorcu i trenerci ondje da se preznojava...jao koja glupost....ali neka se vidi....a smije li se vježbati tokom Ramazana :-)
kad ojacas onda iscupas ovo iz betona da znas da trening nije bio izaludan (bolje to nego kad se nabildas da po ulici marises ljude, ha ja)!
"Mnogo je građana koji boluju od različitih bolesti metabolizma, a mnogo je i neiskorištenih javnih površina po gradovima širom BiH. Mi smo odlučili da učinimo nešto po tom pitanju.A TO JE DA SE ZAMAZU OCI I OPERU PARE
ja lokacije?!?!?!?
Sad ce novi izbori, pa nam ulice sredjuju Opet sam siguran da nacionalisti pobjedjuju !!!
Potrudite se da ne pobjeđuju. Kada se bude biralo, iskoristite svoje četiri minute i glasajte - kako se slijedeće četiri godine ne bi kajali !!!!!