Komentari (75)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako samo laže tender efendija!
@KalasBalas Nema boljeg projekta od izgradne osnovne skole na Sipu i zadovoljenja potreba stanovnistva koje gore zivi.Sve su to manje vise mladi bracni parovi sa ili bez djece koje u buducnosti i ceka potomstvo i ceka potreba za blizinom skole.Super da se sve uspjelo uklopiti i ukomponovati.Bravo Opcini Centar
@KalasBalas Zamislite koliko je trajno dobro i trajni vakuf da se jedna skola od temelja do krova sagradi i uspije izgraditi za samo jedan mandat.Nacelnik Ajnadzic je bas posvetio svu svoju paznju i vioski prioritet stavio na skolu Sip.Iako ima malu i rijetku pomoc i Ministarstva i drugih institucija,uspio je sve poslove da dovrsi i izgura projekat do kraja.Tome treba da se cestita.Bravo
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Neće biti dovoljno djece, ako ne povežete Koševsko brdo sa Šipom sigurnim pješačkim putem
@Tersalka Kakve veze ima Koševsko sa školom na Šipu? Na Koševskom ima škola u koju su išla djeca sa Šipa, taj pješački bi imao logike da je napravljen ranije. Niko sa Koševskog neće ići u školu na Šip.
@Tersalka Nema boljeg projekta od izgradne osnovne skole na Sipu i zadovoljenja potreba stanovnistva koje gore zivi.Sve su to manje vise mladi bracni parovi sa ili bez djece koje u buducnosti i ceka potomstvo i ceka potreba za blizinom skole.Super da se sve uspjelo uklopiti i ukomponovati.Bravo Opcini Centar
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Zar skola jos nije napravljena?
Zahvaljujuci nacelniku Ajnadzicu i Opcini Centar, nasselje Šip će dobiti školu u skorijem periodu. Sve pohvale za trud, zalaganje, vrijeme i novac ulažen u ovaj kapitalni projekat od velikog značaja za stanovnike Šipa.
Svako ulaganje u obrazovanje i napredak malisana je za svaku pohvalu,a pogotovo skola koja ce im svima znaciti.Projekat koji vrijedi cekati,i koji korak po korak se privodi kraju,sto je od najveceg znacaja!
Ovo je sigurno jedan od najbitnijih projekata na opcini centar,i drago mi je da se privodi kraju.Sip postaje zaista naselje koje mladi bracni parovi sve vise biraju,i za njihove malisane skola je neophodna.
Veliki projekat se zavrsava uprkos i ovom cornavirusu koji je sve usporio, za svaku pohvalu skola je prijeko potrebna na ovoj lokaciji
Ulaganje u mlade ljude treba biti prioritet,svaka cast opcini koja je rijesila jedan od najvecih problema za roditelje i djecu ovog naselja i samim tim poboljsala uslove obrazovanja i kvalitet zivota na Sipu.
Ako se napravi do izbora napravi. Djeca ce sacekti sljedece izbore ako ne stignu
Jednostavno ne postoji jaca niti kvalitetnija investicija nego je to izgradnja i to kompletna izgradnja skole Sip.Sve pohvale za ovo.Mi roditelji znamo sta nam ovo znaci,znamo cijeniti i znat cemo se i revansirati
Sigurno jedan od najznacajnijih projekata za Sip,mislim da ce stanovnike koji jedva cekaju pocetak rada skole ova vijest jako obradovati,a pogotovo malisane koji su primorani da idu u druge skole.
Neko za zivota ne uspije izgraditi kucu ili bilo kakav objekat a neko evo izgradi skolu od temelja do krova.Bilo je tu puno posla.Mnogo prolivenog znoja.Sve pohvale jer ste nam,kao glavni investitor,Opcina Centar,uspjeli iznaci novce da posao ne trpi,da se sve na vrijeme radi,da se rokovi ne probijaju i slicno.A dobro nam je svima poznata situacija u kojoj se trenutno nalazimo.
Nova skola na Sipu ce biti veliko olaksanje za roditelje i djecu,a pored toga djeca ce dobiti sve uslove za kvalitetno sticanje znanja.
Obzirom da je izgradnja skole u ovom naselju velika potreba stanovnika,drago mi je da ce biti trajno rijesen problem infrastrukture za djecu i da nece vise morati da idu u druge skole.
Jednu supu da napravite treba vam brdo papirologije,treba vam svakojakih dozvola,i posao je veliki.Ako zelite da je sve ti legalno i upotrebljivo,morat cete bas dati sve od sebe.Eh zamislite tek onda kakav je posao napraviti od temelja do krova jednu skolu,takav kulturni prostor,obrazovnu instituciju,upotrebljivu,korisnu,lijepu,i kakve sve parametre ne treba da ispunjava.Sve pohvale za ovaj kapitalni projekat Opcine Centar
Za ovo naselje skola je od prioritetnog znacaja,sjajna vijest da projekat napreduje i da ce djeca do kraja godine dobiti novi skolski objekat.
Sve ce biti i proci ali djece i omladine i malisana ce uvijek iznova biti.Ovo je projekat vrijedan za sve nas.Jedan ogroman posao je ovdje uraden i svako ko misli da nije i nesto sumnja,neka se dobri zapita sta i kako treba uraditi da se kuca jedna sagradi a ne kamo li jedna skola da se sagradi.Bravo za Opcinu Centar