Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad ti neko kaze "maturirao sam 2015" ... racunaj da mozda misli na osnovnu skolu ... Jadno je ovo sve, kad se zavrsetak osnovne skole slavi kao zavrsetak skolovanja
Od kad je to nesto novo i mi smo slavili zavrsetak osnovne !? Isli smo i na maturalac, na kraju osnovne sedam dana na moru. Uostalom zasto i ne bi, svi klinci poslije idu svojim putem. Po izgledu se da zakljuciti o kojoj je maturi rijec.
Sta je ba ovo? Mi u SG.u lomili.
Nije ni cudo sto je parket los u skenderiji pa se na njemu vise ne moze normalno trenirat.Malo malo ga skidaju pa ponovo stavljaju.
...sretno djeco.
pao i prvi sex hahah volim sretne završetke
joj djeco, manite se ba selfija i glupih mobitela. Pa jos u gaće pišate...