Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zašto je rahmetli Safet proglašen herojem, a rahmetli Zaim Imamović nije? Jel' razlog što Zaim nije bio u ezdea? Pitam za jarana.
Krađa krenila po zlu
Mješana vojska,
Građanska vojska
Šta su radili ovi, krali strojeve iz pretisa?
Bože čuvaj naše heroje ! A vlada znamo svi, nije ih bilo briga kao ne trebate više i mrš ...
Hvala Armiji BIH za požrtvovanost i hrabrost. Slava Herojima !
Samo se sjete slavne Armije BIH - na obljetnicima a šta je sa živima ?
Vjecni rahmet i slava herojima odbrane koji nesebicno dadose svoje zivote za nase! ⚜️ ⚜️ ⚜️🇧🇦 🇧🇦
Hvala što ste se sjetili Safeta,Nermina i drugih. Ne daj Bože da vam opet zatrebamo. Ne daj Bože nakon decenija ponižavanja. Znate li da među boračkom populacijom ima magistara, doktora nauka, diplomiranih i dodiplomiranih koje niko nije želio zaposliti jer nose pečat ratnika. Jeste li vi svjesni okolnosti koje mogu da skliznu u jarak i da vam se naplati užasno ponižavanje i nebriga. I još jednom, hvala što ste se sjetili.
pročešljajte biroe za zapošljavanje, zar je briga da neko 20 godina čuči na birou zbog stigme da je bio pripadnik Armije BiH ? To su energični i pametni ljudi, sposobni ko tenkovi za sve uslove rada. Jedina im je mana, nisu đonobraz znaju šta je čast i dostojanstvo i nema sile na planeti da se kupe i prodaju. Učunite to, jer budite sigurni - trebat će vam, ovako ili onako.
Džaba pričati.Ovaj narod će zaplatiti , a ovo sve izgoriti.I dabogda ne osto kamen na kamenu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)