Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarajevo smrdi
Imaju novac za cigarete, kladionicu i alkohol ali nemaju novac da sebi uvedu pelet ili plinsko grijanje. Loze stari namjestaj, ponjave, gume, plasticne flase, gume, sta god se stigne.
@Counterforce Upravo tako! Najgore mi je vidjeti kako kukaju da nemaju, a ne vade cigaretu iz usta. A o tome da smo i mi nepušači prisiljeni da se gušimo da i ne pričam. Zimi je baš neizdrživo. Unutra smrde cigarete, vani smog. A sve zbog primitivaca!
neznam zasto ali meni kad dodjem u Bosnu bas odgovara ovako,podsjeca me na Titino vrime kad je sve vrvilo od radnika i kad se radilo...bas volim ovako ugalj se cuje radi se...hebes cistocu kad si gladan
Većina ljudi u ovom gradu ima para za cigarete, ali nema za grijanje. Uvesti kazne za one što lože razno smeće i zabraniti pušenje na javnim mjestima, pa da konačno zimi možemo disati!
☪️☪️☪️☪️☪️☪️☪️☪️☪️☪️☪️☪️☪️☪️☪️☪️☪️☪️☪️☪️☪️☪️☪️☪️☪️☪️☪️☪️☪️☪️☪️☪️
sarajlije napravite velike ventilatore za rasprsavanje magle po gradu,na svaki kilometar makar dva,vrijedi pokusati.ventilatore podesiti desetak metara povis zemlje tako da ne odpuse ljude,ja ozbiljno vam recem a vi kako hocete sarajlije.i jos nesto ja ideje naplacujem,molim da mi se uplati milion eura za ideju,sta cu nemogu biti bezobrezan,skromnost je vrlina pametnih,hvala
Postavite na svaku zgradu preko 5 spratova po jedan veliki ventilator kao u tunelima.
ma ja morete pomrijet štačemo sad
Opet Zmaj naložio....
Kakva crna auta - ona su tu i ljeti, ali nema zagađenja!!! Loš ćumur, gume, tepisi - to je glavni uzrok problema, jer bagra ne gleda šta loži.
Ovo nije magle vidjelo, ovom je ćumur ljudi
Link, mozda nekog insteresuje: http://aqicn.org/map/world/.
magla je milost bozija u odnosu na mrak i olovne oblake koji su nam dosli 92 sa ovim strankama i ,, demokratijom ,,
Slabom k..cu i dlaka smeta. malo magle i odah se us..li...
Svi ćemo mi nazor pocrkati...