Vijeće ministara ne reaguje
0
Sarajevo - novac od 'Maršalke' još nije uložen
Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba dati te pare Nazifu Gljivi da snimi pjesnu za reprezentaciju.
To ce neko zavrnut samo se ceka pogodan trenutak.Uzmi pare i bjezi ...
Pare treba uloziti u neku novu dzamiju BIH4EVER
Ovdje studenti trebaju ustati i traziti te pare. Ali znate kad ce? nikad mozda ni tad. Udruzenja studenata su rupe bez ikakve organizacije a za to je i UNSA zasluzan koji je istrenirao studentski parlament da mu lize g_u_z tako da nema ni podrsku studentskih udruzenja. A ovo je ocajnicki pokusaj UNSA nebili se koja marka preko racuan okrenula no to i treba bar ce i studenti nesto od toga dobiti nevazno koliko ce nestati
Ma dajte taj novac Fuadu Backovicu, jadnicak nema para da se provodi u milanu.. place mi se od tuge hahahahaahah
Svasta prodali za 12mil.a onda ulozili 5mil da srede prostor za kupca i gradnju..Ja strucnjaka i gov...Ko je potpisao prodaju treba ozbiljne posljedice da snosi...Cuj 300KM m2, Boze sacuvaj.. Molim vas dajte mi ime onog ko je prodao ovaj prostor,ko je stavio potpis da se proda ?????
a, moglo bi vijece osloboditi gradane mjesec dana poreza na duhan pa da svi imaju cara od tih para.
slazem se... mogli bi deenu kupit stan u milanu, a pipi mozak
pa valjda\"\" pipi \"\"ebo ti mater nepismenu
pa eto deen je sarajevski student, kupite mu stan u milanu i uplatite mu do doktorske
ja predlažem da te pare date deen i selmi muhedinović
samo da yebem mater commiju i pipu