Odgođena sjednica Gradskog vijeća
27
Sarajevo ni danas neće dobiti gradonačelnika
Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
www.kraljevskaporodica.ba
Treba im odgoditi platu svima
Igor Kamočaji je dobio 702 glasa više od Kljuića u Općini Centar gdje su bili na listama. O čemu dalje da pričamo? Igor Kamočaji: 1508 Stjepan Kljuić: 806 http://www.izbori.ba/Rezultati/RezultatiPotvrdjeni/files/Politicki_subjekti_trka_9_opstina_136_pc_00730.html
Kamocaji nije Srbin, majka mu je muslimanka Sabaheta, a otac Karlo, Madjar. To je istina .
kako su samo smijesni...al dzaba im sve, na kraju ce opet Igor biti gradonacelnik!!!
ma leu maestro za gradonačelnicu, da doprinese cirkusu, hahahah
Mislim da je ovo samo odugovlačenje .. i nemoć pojedinih stranaka , jer je gotovo sigurno Igor novi Gradonačelnik .. Igore naprijed !
Naravno, treba nama jedan fosil.. Hoćeemo jooš fosilaaaaaa. Jurski park nam vlada u 21.vijeku. ODLAZITE MATORI - HOĆEMO MLADOG!!
KAMOČAJI, KOJI PROMAŠAJ...OPORTUNIST, AKO JE ON IKAKVA VERIKALA...KO NIJE... UPOŠLJAVANJEM ŽENE U DRŽAVNO PREDUZEĆE, POVLAČENJE VEZA....NARAVNO TREBA GLEDATI SEBE, ALI KAMČAJ NIJE KALIBAR ČOVJEKA ZA PROMJENE...DEMAGOG JEST.
Sarajevo, grad "Slucaj"! Kljujic, Kamochaji i kao sljedeci kanditat neki Kinez iz Rajlovca! Uzas na kvadrat!
jaoo bas cudno nismo se nadali tomee
U sarajevu-t.eh.e.ran.u najbolje da hodžu postave za gradonačelnika.
Neka ova sdp crkotina Alija Betmen ostane do kraja da ga kremiraju u fotelji.
Čeka se mišljenje Senke,Almira i Sina Kurta
Igor Krmjakči, mali seljober rodom iz Laktaša roko snajperom po Rajvosa zajedno sa Rašom i ostalom bagrom, četo mali smrdo eto šta treba da doživi naš lijepi grad Šeher Sarajevo, fuj sdp, fuj sdp, fuj sdp.
JA BIH EMIRA SULJAGICA ZA GRADONACELNIKA.........................
Ovaj SDP je stvarno dno dna. Tu nema ni jedan kadar da valja. Dovode neke levate mislim stvarno imaju li obraza da kandiduju pored Kljujica onog lopovcica koji je pokro zavod za zaposljavanje...