Komentari (59)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba ovo i bez virusa, higijena u javnom saobraćaju nam je 0. Trebamo se malo ugledati na Hrvatsku, ko je bio u Hrvatskoj zna o cemu govorim :)
@hakenpuc Ipak je to kultura i civilizacija, Sarajevo je kasaba i provincija puno krkana necivilizovanih. Treba to prevaspitati samo sankcijama, ali nema ko jer su i krkani na Vlasti.Sarajevo moze proci od čaršije do M Dvora ostalo je daleko od urednog i civilizovanog grada.Jadno i prljavo zahvaljujući krkanima koji zive u istom.
@hakenpuc Kad je nama Hrvatska uzor... oni peksini... eh.
Grohotom se smijem 😂😂😂😂😂 Nešto što bi trebalo biti uobičajeno kod nas pod "vanrednim mjerama - naloženo"
Objaviti , ko je dobio tender za nabavku dezinficijensa i propratiti utrošak istoga ..........Hajmo novinarčićiiiiii.... Klix,klix,klix,klix........
To bi trebalo redovno da se radi... Ali hajde makar su se sad sjetili!
@wickeds0ul Da Bog da. Mozda Centro,Gras cisto sumnjam.
I nek se vozaci okupaju
ma yebla vam korona mater,ne prepadajte narod bezveze
Eto lafo tržišna eknomija nam donjela je ovu boleščinu,što se za Titovo (da ustanem) doba nije moglo desiti.Nema sredstava zbog enormnih plača u fiskalnom sektoru za nikakav trud i rad,samo poziranje i non stop pričina priča.Radnicima ko što su ih navikli od šake do lakta,a penzionerima mizerija pošto je i takvo okruženje.
Jel' moramo znati sve ovo?
Da nije korone drugacije ih ne bi ni ocistili.
A zatvaranje skola i vrtica??? Jel nam treba da se desi isti scenario kao u Italiji da bismo tek onda poceli reagovati??????? Pitam sviju?!!?!!?
Dzaba kad udje papak neokupan i koji smrdi na rakiju i bijeli luk. Jos ovi novi "znojavi" tramvaji upijaju smrad. Oni stari celicni cehoslovacki su bilo najbolji
Jos kad se ujutro, u mom iskustvu, "mlade dame" ispovracaju
neće ni korona na prašinu, smrad i prljavštinu
Trola i tramvaj izvor zaraze
Najbolja dezinfekcija 5 litara benzina i zapaliti, ne prezivljava ni jedan Virus...
… i usput postaviti ormarice sa cjepivom protiv tetanusa … :)
Valjda je to standardna procedura