Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A do Ilidže za desetak godina. Koji jadnici.
Logično bi bilo da su se ti radovi izvodili u aprilu dok nisu tramvaji radili jer to je vec odavno bilo planirano da se radi.
Ma tek ste napravili, odma renovirate, polahko još 30-tak godina moze
Jebote puduhvata !!! Od S krivine, pa do Marijin dvora, VAUUU🤯🤯 .Pa to je trebalo medjunarodni tender napraviti. Samo ne znam gdje nabraše ovih 300 i nešto metara?
Nemojte ba, previše je to posla
Sad kad zakopaju, pa dok krenu, pa dok iskopaju.. bit ce kao tramvajska stanica na Otoci.
Zna li iko zasto se stanica na Otoci ne radi? U cemu je problem? Nisu se pomakli s mjesta 3 mjeseca. Zbog toga su velike gužve tu a niko nista ne radi niti odgovara za ovaj nerad.
@KamenSpavac Ispod stanice se nalaze neke vodovodne ili kanalizacione cijevi. Navodno je u toku tender za izbor firme koja ce izmjestiti te cijevi da se moze zavrsiti stanica
A gdje je "S" krivina?
Samo izvodzaca obavezati da maximalno radi tokom noci kada ne ide saobracaj inace cemo imati "Vranduk" situaciju na M.Dvoru
@Anakina ovi izvodjaci su radili na Stupu prugu i stanice i radili su preko noci isto kao i po danu, u smjenama dakle
Bravo Nenadicu, gromada od insana... Ja Forti nebi dao mjesnu zajednicu da vodi...